Vi lytter til dine spørgsmål og behov

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

  Dine oplysninger bruges til at udsende anden markedsføring i henhold til vores 

  privatlivspolitik.

  rasmus andersen

  Rasmus Andersen

  Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

  Tlf. 31 900 156
  Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

  thomas boe

  Thomas Boe

  Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

  Tlf. 31 900 155
  Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

  Kontakt Købsmæglerne

  Hos Købsmæglerne er tryghed et nøgleord. Tryghed er omdrejningspunktet for de services, vi tilbyder i forbindelse med købsprocessen. Af samme grund går vi også meget op i, at det skal være trygt for dig at kontakte Købsmæglerne. Med flere årrækker i ejendomsmæglerfaget har vi mødt adskillige boligkøbere. Det betyder også, at vi har stødt på nærmest alle tænkelige spørgsmål fra alle slags boligkøbere. Du kan derfor roligt kontakte os og spørge ind til alt. Hos os forventer vi ikke, at du ved noget som helst om fremvisningsprocessen, finansiering, forhandlinger eller boligpriser.

  Vi forventer kun, at du har en boligdrøm og et spørgsmål eller ønske. Nu skal det ikke lyde som om, at vores rådgivning kun er forbeholdt førstegangskøbere. Du jo også sagtens være en haj til boligkøb og alligevel have et spørgsmål til, hvordan vi i så fald kan hjælpe dig. Alle er velkomne til at kontakte os – med alle slags henvendelser.

  • Ingen spørgsmål er for store eller små
  • Ingen tanker er for mærkelige at lufte
  • Ingen henvendelser er irrelevante

  Ingen vil blive mødt af salgssnak og kontrakter, men af lyttende købsmæglere, som prøver at sætte sig ind i dit boligkøb.

  Når du taler med Købsmæglerne garanterer vi dig for, at det altid er en personlig og rolig stemme, du får i røret. Vi tager os altid tid til at tale med dig, da tryghed som sagt er alfa omega i forhold til at hjælpe dig efterfølgende – såfremt du ønsker vores hjælp. Vi er ikke sælgere, vi er købsmæglere. Så vi vil heller aldrig presse en salgssnak ned over hovedet på dig. Vi vil fortælle dig, hvad vi mener, du bør gøre og derefter sige, hvordan vi vil kunne hjælpe. For at understrege vores rådgivende tilgang har vi oprettet en gratis service, som vi kalder: Gratis Købsanalyse.

  Gratis Købsanalyse

  Vores gratis købsanalyse er en måde, hvorpå vi kan vise, at vi er her for at hjælpe. Der er mange, der kontakter os, når de har fundet en bolig, som tiltaler dem og bagefter tænker: “Hvad gør vi herfra?”. Sådanne henvendelser er vi jo glade for. Vi besvarer spørgsmålet med en gratis købsanalyse, hvor vi analyserer boligens værdi og dine muligheder i prisforhandlingen. Vi gennemgår udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport. Derefter ringer vi dig op og fortæller, hvad vi har fundet frem til. Det kan være, vi har fundet noget i tilstandsrapporten, som skaber bekymring. Det kan også være, vi har fundet noget i salgsopstillingen, som ikke stemmer overens med prisen. Alt dette overleverer vi til dig på en måde, hvor du ikke er i tvivl om, hvad du skal bruge informationen til. Efterfølgende kan du få lov til at summe lidt over informationen og give os et kald igen, hvis vi skal hjælpe dig i den videre proces. For os er denne del vores måde at vise tillid og tryghed. Så hvis du kontakter os angående en bolig, du har kigget på, vil en købsanalyse typisk være første step.

  Kontakter du os derimod bare for at få opklaring omkring vores priser eller services, så svarer vi naturligvis på dine spørgsmål uden omsvøb.

  Thomas Boe og Rasmus Andersen

  Vi, Thomas Boe og Rasmus Andersen er indehaverne af Købsmæglerne. Det er også os, der hjælper dig, når du kontakter Købsmæglerne.

  Vi (Thomas Boe og Rasmus Andersen) har tilsammen mere end 30 års erfaring som ejendomsmæglere. Vi har i størstedelen af vores erhvervskarriere hjulpet sælgere med at sælge boligen. I processen har vi mødt utallige boligkøbere, som ukritisk æder ejendomsmæglerens salgssnak råt. Det er en del af gamet, men vi havde et brændende ønske om at bevæge os over på den anden side af forhandlingsbordet. Vi kunne se, at køberne havde brug for hjælp, og vi vidste, at vi kunne hjælpe.

  I 2016 valgte vi derfor at bruge vores store erfaring og know how til købers fordel. Derfor startede vi Købsmæglerne. At tage springet til købers side har været den bedste beslutning i vores erhvervskarriere. Det giver os motivation, livsglæde og lykke at hjælpe boligkøbere med boligdrømmene. Vi fjerner usikkerheden og sikrer samtidig det absolut største prisafslag. Vores kunder er altid glade, og vi kan mærke, at vi gør en forskel. Findes der noget bedre? Ikke for et par uddannede ejendomsmæglere. Men hvem er vi – stifterne – helt præcis?

  1. Rasmus Andersen
  Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

  √ Uddannet ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver
  √ Samlet 12 års erfaring på sælgersiden som mægler i Hjørring, Løkken og Aalborg
  √ 5 års erfaring som køberrådgiver

  2. Thomas Boe
  Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

  √ Uddannet ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver
  √ Samlet 15 års erfaring på sælgersiden som mægler i Aalborg
  √ 5 års erfaring som køberrådgiver

  Sammenlagt har vi omtrent 30 års erfaring som sælgers mægler og 10 års erfaring som købers mægler. Det betyder, at vi indgående kender gamet og ikke er styret af vores følelser. For dit vedkommende betyder det også, at du får en erfaren sparringspartner på DIN side. Vi sikrer, at dine interesser varetages – lige fra boligkig til forhandling af boligpris og boligvilkår.

  Siden vores opstart i 2016 har vi hjulpet mere 1.000 boligkøbere sikkert hjem. Vi kan også hjælpe dig. Kontakt os endelig, så tager vi den derfra.

  Kontakt os i dag. Få professionel boligkøb-rådgivning

  Kontakt os, hvad enten du ønsker boligkøb-rådgivning eller skal have konkret hjælp med prisforhandlingen. Vil du vide mere om vores boligkøb-rådgivning og andre services? Så har vi samlet et overblik over vores ydelser her:

  Vil du lære os bedre at kende? Så kan du læse mere om os her. Derudover vil vi anbefale dig at læse, hvad vores kunder siger om os.

  Brug for hjælp? Har du spørgsmål? Kontakt os med det samme:

  Købsmæglerne – Vi sikrer det absolut bedste boligkøb