Deltagelse i fremvisning inkl. købsvurdering/rapport

Vi deltager i fremvisningen og udarbejder efterfølgende en købsvurdering/rapport.

Vores priser

Deltagelse i fremvisning

Inkl. købsvurdering/rapport

2.500 kr.

inkl. moms

Vi deltager i fremvisningen og udarbejder efterfølgende en købsvurdering/rapport, som du får tilsendt indenfor 24 timer på mail. Vi synliggør alle forhold ved ejendommen set med professionelle øjne.

    • Deltagelse ved fremvisning
    • Købsvurdering – ejendomsrapport med vurdering af ejendommen
Book nu
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Besigtigelse af lejlighed, hus eller sommerhus

Købsmæglerne tilbyder en professionel besigtigelse af den bolig, du overvejer at købe. Vi deltager i fremvisningen af boligen og sørger for, at du får en dybdegående besigtigelse af alle kroge af boligen. Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring indenfor faget, og vi ved lige præcis, hvad vi skal kigge efter. Når vi har foretaget vores grundige besigtigelse, så udarbejder vi efterfølgende en købsvurdering forud for prisforhandlingen. Vi leverer en rapport, hvor vi gennemgår alle væsentlige faktorer, som har betydning for vores købsvurdering. Det er din sikkerhed for, at du ikke bliver taget ved næsen af den smilende ejendomsmægler. Husk, at ejendomsmægler per definition er sælgers mægler. Købsmæglerne er derimod din mægler. Vi er sat i verden for at skabe ligevægt i bolighandler.

Vi laver også gerne besigtigelse af lejlighed, sommerhus eller hvad du ellers kunne tænke dig vores hjælp til.

 

Besigtigelse af ejendom kan hjælpe dig til den rette pris

Vores pris på at deltagelse i fremvisningen og den efterfølgende købsvurdering/-rapport koster 2.500 kr. Uden at vi skal sælge os selv for meget, er det altså en meget beskeden pris at betale for noget, der potentielt kan spare dig for et sekscifret beløb. Med en besigtigelse af ejendommen kan vi få et indblik i boligens værdi, hvilket kan være afgørende i en prisforhandling. Nogle ejendomsmæglere sætter boligens pris for højt, som kan være baseret på omkringliggende boligers værdi, et ønske om at sikre sælger så højt et udbytte som muligt, og samtidig sørge for deres eget salær. Vi hos Købsmæglerne synes ikke, at du som boligkøber skal betale mere end boligens reelle værdi – det er også grunden til, at vi stærkt anbefaler en kyndig besigtigelse af den bolig, som du ønsker at købe.

 

Hvad er en Købermægler Aalborg?

Lad os starte med at svare på, om der er forskel på Købsmæglerne og en købermægler Aalborg. Det korte svar er ‘nej’. Kært barn har mange navne, og om du kalder os Købsmæglerne eller din købermægler Aalborg, må du helt selv bestemme. Det første er vores firmanavn og ‘Købermægler Aalborg’ er beskrivelsen af den service, som vi leverer.

– Hvad er en købermægler så?

En købermægler er det modsatte af en ejendomsmægler, når vi taler om bolighandler. Sælger bestiller en ejendomsmægler til at hjælpe med at sælge boligen til den bedste pris. Modsat kan man som køber også hente hjælp ved at bestille en købermægler, til at skaffe den absolut bedste boligpris. Som din købermægler sørger vi for, at det ikke kun er sælger, som har professionel hjælp på sin side. Ved eksempelvis at lade os foretage en besigtigelse af boligen under fremvisningen, får du tidligt i processen en ligevægtig dialog med ejendomsmægleren. At købe en ny bolig kan hurtigt blive en uligevægtig proces, hvor du som køber er sårbar overfor den garvede ejendomsmægler. Ejendomsmægleren har ofte mange års erfaring med at sælge boliger, og sælge lige præcis dig drømmen om dit nye hus eller din nye lejlighed. Det er hele formålet med deres profession. Som købers mægler står vi klar til at udbalancere dette forhold, og give dig et ekstra es på hånden i forhold til at forhandle pris.

Som din købermægler Aalborg ønsker vi ikke at låse dig i ulogiske prisaftaler. Vi giver dig derimod muligheden for selv at vælge, hvad vi skal hjælpe med – og hvor meget vi skal hjælpe. Vores opgave er at sørge for, at du får den bedste pris på boligen, hvorfor vi naturligvis ved, at store omkostninger netop er det, du ønsker at undgå. Derfor tilbyder vi dig muligheden for selv at vælge, om vi skal hjælpe med én eller flere af vores ydelser:

Lige meget om du vælger én eller flere ydelser, så garanterer vi, at du er bliver bedre rustet i selve bolighandlen. Fordelen ved at få hjælp til flere dele i boligprocessen er, at du kan sænke skuldrene en smule og få tryghed i bolighandlen. Vores ydelser har to vigtige funktioner:

  1. Du får professionel hjælp, der kan spare dig for penge.
  2. Du får tryghed i bolighandlen.

Det er som minimum én af de grunde, der gør, at vores kunder opsøger os. Det er dog mere reglen end undtagelsen, at vi altid opfylder begge punkter i den service og det arbejde, vi leverer. Tag endelig et kig på vores anmeldelser fra eksisterende og tidligere kunder. Vi kan fortælle dig nok så meget om vores service, men vores kunder siger det bedst. Det er altid rart at høre andres oplevelse og vurdering, inden man tager en beslutning.

 

Få mere hjælp – Prisforhandling

Vi vil ikke pådutte dig flere services, hvis du allerede har besluttet, at det lige præcis er fremvisningen og vores købsvurdering, du mangler. Vi garanterer dig, at det uden tvivl ruster dig bedre til den efterfølgende prisforhandling.

Når det er sagt, så vil vi også give dig muligheden for hjælp til prisforhandlingen. Hvorfor er det relevant? Fordi vi ikke har følelser i klemme. Vi har siddet ved forhandlingsbordet hundredvis af gange – både på købers og sælgers side af bordet. Det betyder, at vi kender gamet indgående og kender alle ejendomsmæglerens tricks, samt alle dine muligheder for at slå noget af prisen. I gennemsnit forhandler vi 112.000,- af prisen pr. sag.

Win-win

En prisforhandling handler om, at vi skal sikre den absolut bedste pris på din drømmebolig. Derfor ønsker vi heller ikke at tage et servicegebyr for at hjælpe med prisforhandlingen. Tværtimod betaler du os ud fra vores præstationen. Vi takserer for 10% af det opnåede afslag. Vi er altid på din side, men med denne tilgang kan du også vide dig sikker på, at vi også altid leverer vores ypperste, da det både kommer dig og os til gode.

 

Bestil et gratis møde

I Købsmæglerne kalder vi vores service for din tryghed i bolighandlen. Vi ønsker altid at skabe tryghed omkring situationen, så du kan koncentrere dig om sommerfuglene i maven. Det skal være rart at købe bolig. Det skal være spændende. Det skal være en stor begivenhed. Vi oplever dog mange, som er mere skræmt, end de er spændte. Netop det problem har hele tiden været vores motivation for at hjælpe. Derfor tilbyder vi også et gratis møde, hvor du kan fortælle os lidt om dig – jeres – situation og udfordringer. Her kan vi skabe tryghed ved at fortælle, hvordan vi kan hjælpe med alt fra besigtigelse til prisforhandling.

Så kan vi tage en stille og rolig snak om dine drømme og behov. På den måde kan du få svar på dine spørgsmål og slippe for alle bekymringerne.

Ved du allerede, at du ønsker vores hjælp til besigtigelse? Eller har du spørgsmål? Lige meget hvad, skal du endelig kontakte os på:

Købsmæglerne – Vi sikrer det bedste boligkøb