Står du overfor et køb af sommerhus?

Vi sikrer det absolut bedste køb af sommerhus. Købsmæglerne står klar til at hjælpe dig med alt fra prisforhandling til juridisk gennemgang. Desuden udarbejder vi gerne en gratis købsanalyse, så du kan se, hvor meget vi mener, du bør give ved et køb af sommerhus.

I Købsmæglerne har vi sammenlagt over 30 års erfaring fra den anden side af forhandlingsbordet. I dag bruger vi denne erfaring til at hjælpe købere med at få deres drømmebolig til den rigtige pris.

Find alle ydelser og priser på denne side.

Gratis møde
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Advokat ved sommerhuskøb – Sørger for du er godt dækket ind

Er du ved at købe sommerhus eller en anden fritidsbolig? Så husk, at Købsmæglerne kan hjælpe dig med købet. Vi giver en gratis købsanalyse og kan derforuden hjælpe med både besigtigelse, juridisk gennemgang og forhandling af prisen.

Vores service handler i bund og grund om at hjælpe dig trygt fra A-Z i boligkøbet, uden at du bliver snydt undervejs. Når det kommer til køb af sommerhus – eller en anden slags bolig – er verden temmelig sort og hvid. Du har sælger og sælgers mægler på den ene side, og du står som køber på den anden side. Købsmæglerne er sat i verden for at skabe ligevægt, så du også har en mægler på din side, der sørger for, at du får den bedste pris og den bedste handel. For enhver ejendomsmægler vil tale sælgers sag, og dette kan påvirke deres assistance til dig som køber. Derfor mener vi, at det er vigtigt at du som køber står mindst lige så stærkt, med den nødvendige viden på din side.

Derfor er det en god idé at få hjælp – Køberrådgivning til køb af sommerhus

Ved køb af sommerhus er det vigtigere end nogensinde før at få hjælp til købet. Hvorfor så det? Fordi markedet har været ustyrligt de seneste år, og det kan være svært at tyde, hvorvidt man gør en god handel eller ej. Sommerhusene er gået som varmt brød på boligmarkedet lige siden corona holdt os væk fra sydens sol og de mange udlandsferier. Det skabte et kæmpe boom i markedet af sommerhuse, som nærmest steg i pris over natten. På trods af de stigende priser kunne markedet alligevel ikke følge med efterspørgslen. Der blev solgt mange sommerhuse for mange penge.

Ved køb af sommerhus i dag skal man stadig regne med, at konkurrencen er nogenlunde stor sammenlignet med tiden inden coronakrisen. Når det er sagt, er det også nu, at du hurtigt kan få en lang næse, hvis du ikke tænker dig om. Priserne er stadig høje, og de er ofte også lidt for høje. Købsmæglerne sørger for, at du giver den rigtige pris på sommerhuset.

Vi kender gamet indgående fra over 700 prisforhandlinger på købers side. Derudover har vi endnu større erfaring fra mange år på sælgers side, hvilket i dag er din fordel. Vi er ikke styret af vores følelser, og vi ved lige præcis, hvad der skal til, for at du får sommerhuset til en pris, der stemmer overens med boligens værdi.

Få hjælp til prisforhandling – Få rådgivning ved køb af sommerhus

Købsmæglerne hjælper dig med en professionel prisforhandling ved køb af sommerhus. Første step forud for en prisforhandling ligger hos dig. De fleste af vores kunder starter med at sende os en salgsopstilling og eventuelt tilstandsrapporten på sommerhuset. Flere ringer os også op for blot at få vores service uddybet, hvilket alle skal have lov til.

Herefter går vi – uden betaling – i gang med at dykke ned i mulighederne. Vi tager et kig på:

  • Udbudspris
  • Salgsopstilling
  • Tilstandsrapport
  • Boligmarkedet i området

Dernæst vender vi tilbage til dig – inden for 24 timer – og giver dig en overlevering af vores analyse. Eksempelvis kan det være, at vi fortæller, at sommerhuset bør koste 70.000 kr. mindre – ud fra vores vurdering. Vi fortæller naturligvis også, hvordan og hvorfor vi har fundet frem til den beregning.

Efterfølgende forklarer vi så, hvordan vi vil gribe prisforhandlingen an, og her kan du så frit vælge, om vi skal hjælpe dig eller ej. Der er ingen tvivl om, at den pris vi fortæller, vi kan få – også er en pris, som er realistisk at få.

– Men kan vi ikke bare slynge et tilfældigt tal ud? – Nej

Du kan blandt andet vide dig sikker på, at vores vurdering er realistisk ved, at vi betales ud fra de resultater, vi opnår i en prisforhandling. Købsmæglerne tager 10% af opnået afslag. Så hvis vi vurderer, at vi kan få et afslag på 70.000 kr., vil vi blive betalt 7.000 kr., såfremt det lykkes. Derfor får vi intet ud af at skyde over i vores vurdering. Tværtimod vil vi hellere sige, at der ikke er meget at forhandle om, end at påtage os en urealistisk opgave.

Hvordan skaffer vi den rigtige pris på sommerhus?

Vi bruger vores viden, research og erfaring til at sikre den absolut bedste pris på sommerhus.

Ved køb af sommerhus ved sælgers mægler lige præcis, hvad der får dig til at købe: dine følelser. Som med ethvert boligkøb, så er der tit og ofte en lang række drømme, overvejelser og ønsker indblandet. Disse er med til at hjælpe dig, som køber, til at finde ud af præcis hvilken bolig der er den rette for dig – Men mange har det også med hurtigt at fortælle om ønsker og drømme til ejendomsmægler. Det er også helt forståeligt, når man er spændt. Det betyder til gengæld, at du putter alle ordene i munden på mægleren. Hvis du siger, at du søger et sommerhus med plads til børn og børnebørn, så garanterer vi dig for, at ejendomsmægler nok skal opridse, hvordan hver kvadratmeter er designet til børn. Ejendomsmægleren er ikke ond, han eller hun gør bare sit arbejde. Det samme gør vi, når vi skal sikre den absolut bedste pris på sommerhus. Vi ved, hvilke faktorer ejendomsmægler ikke kan benægte. Det kunne være:

– Liggetid på markedet
– Sælgers situation
– Salg af lignende sommerhuse i området

Derudover kan vi gennemskue ejendomsmæglerens forsøg på at sælge dig sommerhuset:

– “Vi har mange interesserede købere, så slå hellere til”
– “I kan overtage, når I vil – sælger er klar til at imødekomme jer”
– “Prisen er allerede sat meget ned i forhold til værdien”

Som du nok kan høre, er det ikke en dans på roser at få den rigtige pris på sommerhus. Bare husk, at ejendomsmægleren ikke lever af andet end at sælge boliger, og at ejendomsmægler per definition er på sælgers side. Vi sørger for, at du modsat får et sikkert trumfkort på hånden, når du skal købe sommerhus. Vores gebyrer er hurtigt betalt hjem ved køb af sommerhus, og mange finder tryghed i, at vi kan hjælpe med hele processen inden og efter prisforhandlingen. Læs vores anmeldelser her.

Skal vi hjælpe dig med at købe sommerhus?

Tlf.: +45 32 12 22 00
Mail: info@koebsmaeglerne.dk
Book et møde: https://koebsmaeglerne.dk/moedeaftale

Købsmæglerne – Vi sikrer det absolut bedste køb af sommerhus

FAQ

Hvordan køber man sommerhus?

Der er forskellige ting, du skal tænke over, før du køber et sommerhus. Det kan kræve lige så mange overvejelser som at købe et hus, og da de fleste mennesker vil investere en god sum penge i et sommerhus, er det afgørende at have overvejet det grundigt.

Det er vigtigt at være afklaret med, hvor mange penge du vil bruge, og hvor du ønsker, at ejendommen skal ligge. Er det vigtigt for dig at være tæt på stranden, eller skal det være et større hus længere væk fra havet? Tænk også over, om det skal være nyt eller gammelt, stort eller lille, om du skal kunne bo i hele året rundt eller kun i de varmere måneder.

Det er ikke nok at kunne lide selve huset – du skal også sørge for, at du kan lide området. For at få en fornemmelse af et område, så kan du notere dig trafikken, støjniveauet og andre aktiviteter på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Nogle vælger endda at leje et andet sommerhus i nærheden i en periode for at få en bedre fornemmelse af stedet.

Det er også vigtigt at afdække andre fakta om huset og grunden, f.eks. om der er servitutter eller rettigheder tilhørende andre, der er registreret på ejendommen. Det kan være, at husets ydre altid skal have en bestemt farve. Yderligere vigtige oplysninger kan findes i referater fra tidligere møder i grundejerforeningen.

 

Hvad følger med ved køb af sommerhus?

Når du køber et sommerhus, indgår der typisk løsøre i aftalen. Men hvis du køber en helårsbolig, er det ikke altid at der er løsøre med – kun hvis det er angivet i købsaftalen. Hvis det ikke er muligt at få en rabat ved afslutningen, kan du prøve at forhandle om, at løsøre i stedet skal efterlades. Husk på, at der ikke er nogen formelle krav til, hvad der tæller som løsøre – det kan være alt fra havemøbler og hvidevarer til spejle og kunstværker.