Vi tilbyder køberrådgivning til dig, der er i færd med at købe lejlighed

Lad Købsmæglerne hjælpe med alt fra køberrådgivning og prisforhandling til juridisk gennemgang (se ydelser). Vi er ikke styret af følelserne og kender indgående “gamet”. Vi giver dig 100% tryghed og sikrer dig ovenikøbet den bedste pris på din drømmelejlighed.

Start med en Gratis Købsanalyse, så du kan se, hvor meget vi mener, din drømmelejlighed bør koste. Du er også velkommen til at booke et uforpligtende møde.

Gratis møde

Vi har eksempelvis hjulpet Laura og hendes kæreste

rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Køberrådgivning lejlighed – Få hjælp til køb af lejlighed

Købsmæglerne tilbyder hjælp til køb af lejlighed. Hvad er det så helt nøjagtig, du skal have hjælp til? Køb af lejlighed kommer med en række udfordringer. De typiske udfordringer og spørgsmål lyder gerne noget i retning af:

 • Kan prisen forhandles?
 • Hvad skal byde på lejligheden?
 • Er der noget, jeg skal være opmærksom på under fremvisningen?
 • Er der noget, jeg skal være opmærksom på inden underskrift?
 • Hvad skal jeg være opmærksom på i tilstandsrapporten?

Der er mange spørgsmål, og ingen af ovenstående er ubetydelige. Når du handler bolig, er det en god idé at få køberrådgivning, så du er sikker på, at du ikke bliver snydt. Det er især vigtigt med god køberrådgivning ved køb af lejlighed. Det skyldes bl.a. følgende:

Ofte kort ejerskab

Lejligheder bliver ofte købt til – eller af – unge mennesker, som skal have et sted at bo i alt fra ét år til et årti. Det er altid vigtigt at skaffe den rigtige pris, men det er især vigtigt, når du køber lejlighed, som skal kunne sælges inden for en overskuelig fremtid.

Vi vil skynde os at påpege, at vi selvfølgelig også hjælper mange kunder med lejligheder, der ikke købes som “ungdomsbolig”. Vores kendskab til markedet for lejligheder spænder bredt, og vi har derfor erfaring med alle former for lejligheder. Det gør os i stand til at hjælpe dig, om du er på jagt efter den perfekte studiebolig, lejligheden til familien eller hvad du ellers går og drømmer om.

Ofte ældre bygninger

Lejligheder kan komme i mange formater, størrelser og aldre. Der er dog mange lejligheder, som er af ældre dato. Derfor har tilstanden stor betydning, og der kan hurtigt være gemt nogle ubehagelige overraskelser i en gammel lejlighed. Heldigvis får du en tilstandsrapport, som til gengæld skal kunne tydes ordentligt forud for en prisforhandling. Desuden er det også yderst relevant at få gennemgået mulighederne for en god ejerskifteforsikring ved ældre boliger. Alle dele er noget, vi hjælper dig med gennem vores køberrådgivning. Det kan være et svært territorium at bevæge sig ind på, især hvis man ikke har erfaring med det før. Derfor synes vi, at det er vigtigt at du som køber står med en rådgiver på din side, som netop har erfaring med denne verden og kan tyde det hele, samt hjælpe dig med erfaring og know-how indenfor branchen – så får du ikke nogle ubehagelige overraskelser.

Ofte førstegangskøbere

Som vi allerede har været lidt inde på, så er køb af lejlighed ofte det første boligkøb, mange står overfor. Det ved ejendomsmægleren desværre godt, hvorfor han eller hun allerede har gameplanen klar for at få et hurtigt køb trumfet igennem. Købsmæglerne sørger for at skabe ligevægt i både dialog og prisforhandling, så du også har et erfarent kort på hånden.

Det kan tit blive en uligevægtig dialog at køre, når ejendomsmægler er en garvet spiller, og du som køber næppe har købt bolig før – og måske heller ikke har nære venner eller familie, som kan rådgive dig. Derfor tilbyder vi vores hjælp som købers mægler, der udligner ubalancen på spillebanen, og sørger for at du får den bedste pris.

Ydelser: Fra besigtigelse af lejlighed til prisforhandling

Købsmæglerne kan hjælpe dig med alt fra besigtigelse af lejlighed til prisforhandling og juridisk gennemgang. Vi tilbyder køberrådgivning, der kan spare dig for både penge og bekymringer. Vi kan mere præcist hjælpe med følgende:

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du har brug for hjælp med lige præcis besigtigelse af lejlighed eller andre enkeltdele af boligkøbet. Lad os derfor starte med et gratis møde. Så kan vi sammen definere dine behov. Har du allerede set en lejlighed, som du overvejer, kan vi også starte dialogen med en gratis købsanalyse af lejligheden. Så tager vi den derfra, og finder sammen ud af hvilke ydelser som du kan gøre brug af i forbindelse med dit boligkøb.

Køberrådgivning ejerlejlighed og andre lejligheder – Start med en gratis købsanalyse

Når du skal købe lejlighed, kan du hurtigt komme til at købe katten i sækken, hvis du ikke tænker dig om. Købsmæglerne tilbyder dig en gratiskøbsanalyse, hvor vi analyserer lejlighedens værdi og tilstand. Det koster ingenting, og det giver dig den første og vigtigste sikkerhed omkring hvad du er i færd med at købe. Vi skal nok melde ud, hvis lejligheden er alt for dyr, eller hvis den har en række fejl og mangler, som du muligvis har overset.

– Hvorfor giver vi denne service gratis?

Fordi det er vores måde at vise værdien og troværdigheden i vores arbejde. Vi ved, at en boligkøbsproces indeholder mange flere discipliner, som vi kan hjælpe med. Den gratis køberrådgivning er derfor vores måde at fortælle, at vi kan gøre en forskel og hjælpe dig i processen. Hent konkret indeholder en gratis købsanalyse følgende:

 • Gennemgang af udbudspris
 • Gennemgang af salgsopstilling
 • Gennemgang af tilstandsrapport
 • Telefonisk svar inden for 24 timer

En gratis købsanalyse er det første og vigtigste skridt mod et sundt og sikkert boligkøb.

– Bestil en gratis købsanalyse her.

Vi har hjulpet mange i samme situation

denne side kan du se nogle af de anmeldelser, vi har fået gennem tiden. Vi nævner det ikke for at klappe os selv på skulderen, men det er bare den bedste validering af den værdi, vi kan skabe. Vidste du, at vi i gennemsnit forhandler 112.000 kr. af prisen, når vi hjælper med prisforhandlingen? Købere uden en købsmægler får i gennemsnit et afslag på 48.000 kr.

Vi har blandt andet hjulpet Laura og hendes kæreste med at skaffe drømmelejligheden i Aarhus:

Thomas fra Købsmæglerne stod for forhandlingen af vores lejlighed og gennemgik derudover de juridiske dokumenter. Thomas er enormt behagelig, og derudover er han også enormt dygtig. Det resulterede i, at vi fik et rigtig fint afslag på vores lejlighed i et ellers presset marked. Udover at vi er tilfredse med at spare nogle penge, synes vi, at det bedste har været den tryghed, det har givet os at have Købsmæglerne i ryggen”.
– Laura

Citatet indrammer hele visionen bag Købsmæglerne. Vi vil hjælpe med at give tryghed og med at skabe ligevægt i boligkøbet, så køber ikke bliver snydt. Laura og kæresten fik – foruden køberrådgivning – hjælp med prisforhandling og juridisk gennemgang. Du kan trykke på hvert link og læse mere om ydelserne. Som udgangspunkt hjælper vi mange førstegangskøbere med en tryghedspakke, der som minimum dækker:

 • Gratis købsanalyse
 • Prisforhandling
 • Juridisk gennemgang

Får du hjælp med disse tre punkter, er du godt på vej til et sikkert og rentabelt boligkøb.

Skal du købe lejlighed? Kontakt Købsmæglerne

Vi håber, at du er blevet klogere på de udfordringer, der er forbundet med at købe lejlighed. Vi håber også, at du nu ved, at der er hjælp at hente. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endelig:

Købsmæglerne – Vi sørger for det absolut bedste lejlighedskøb