Hvorfor lade os byde?

  •  – Vi kender ‘gamet’ indgående (30 års erfaring)
  •  – Vi er ikke styret af vores følelser
  •  – Vi får i gns. et afslag på: 112.025 kr.
  •  – Vi sikrer den absolut bedste pris
Se pris

Guide til prisforhandling

Vil du hellere selv forhandle? Det er helt OK. Nedenfor er en guide, som hjælper dig på vej

Alle vil gerne lave den bedste handel og købe boligen billigst muligt. Der er flere faktorer, der spiller ind i forhold til, hvor stort et afslag der kan opnås i prisen – og om der overhovedet er basis for et prisafslag.

Det afgørende er typisk

1.Hvor længe har boligen været til salg?

Liggetiden stemmer overens med efterspørgslen. Desto længere tid en bolig har været til salg, desto færre købere er interesseret – hvilket er DIN fordel. Det er oftest lettere at få et stort afslag på en bolig, som har været til salg længe. 

2. Er der interesse fra andre købere?

Modsat kan boligen også være helt ny på boligmarkedet, og der kan derfor være rift om din drømmebolig. I så fald skal du være varsom med at byde. Få eventuelt en gratis købsanalyse af Købsmæglerne. Så kan vi give vores professionelle besyv på liggetid, område og salgsopstilling. 

3. Hvad er sælgers situation?

Forhør dig om sælgers situation. Skal sælger af med boligen hurtigst muligt? Ønsker sælger en lang – eller kort – overtagelse? Er der andet, som du kan indtænke i din forhandling? Imødekom de ønsker, der ikke koster dig penge. Så er sælger ofte villig til at strække sig i forhandlingsprocessen.

Føler du dig bedre rustet?

At købe bolig er en stor beslutning. Derfor forstår vi også godt, hvis du stadig er nervøs/spændt på den kommende prisforhandling. Vi vil endda gå så vidt som til at sige, at det er mere unaturligt ikke at mærke noget i kroppen forud for en prisforhandling. Derfor skal du aldrig være for stolt til at bede om hjælp. 

I Købsmæglerne har vi samlet brugt over 30 år i faget – over 30 år med prisforhandling ved forhandlingsbordet. Med andre ord har vi deltaget i hundredvis af prisforhandlinger, mens du måske “kun” skal prøve det én, to eller tre gange i livet. 

  • Vi kender ‘gamet’ indgående
  • Vi er ikke styret af vores følelser
  • Vi sikrer den absolut bedste pris

Gør som mange andre → Lad os hjælpe med din prisforhandling.

Vi får i gennemsnittet over 100.000,- i afslag.

Gennemsnitlig afslag*

gennemsnitlig afslag på boligkøb

Intern undersøgelse foretaget blandt vores afsluttede sager, hvor kunderne selv har stået for prisforhandlingen samt, hvor Købsmæglerne har stået for prisforhandlingen.

Diagrammet viser det gennemsnitlige procentvise afslag, beregnet ud fra den på handelsetidspunktet udbudte pris på boligen.

Købers egen forhandling
Gennemsnitlig afslag i kr. pr. sag: 48.198 kr.

Købsmæglernes forhandling
Gennemsnitlig afslag i kr. pr. sag: 112.025 kr.

Prisforhandling

10% af opnået prisafslag

(min. 5.000,- og max 30.000,- inkl. moms)

For dig der ønsker sikkerhed for, at du køber den rigtige bolig til den rigtige pris. Vi forhandler prisen med sælgers ejendomsmægler og sikrer den absolut bedste pris.

  • Personligt møde – Gratis og uforpligtende
  • Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler

Vi sikrer i gns. et afslag på: 112.025 kr.

Book nu