Vores ydelser

I vores prisliste kan du frit vælge, hvilke ydelser du ønsker at benytte. Vi kan hjælpe lige fra fremvisning af boligen til du står med nøglen til din drømmebolig.

Vores priser

Digital købsanalyse (uden fremvisning)

– God til førstegangskøbere

0 kr.

GRATIS

Er du usikker på pris eller andet i dit boligkøb?

Gennemgang af udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport
Telefonisk svar indenfor 24 timer

Bestil nu

Deltagelse i fremvisning

Inkl. købsvurdering/rapport

2.500 kr.

inkl. moms

Vi deltager i fremvisningen og udarbejder efterfølgende en købsvurdering/rapport, som du får tilsendt indenfor 24 timer på mail. Vi synliggør alle forhold ved ejendommen set med professionelle øjne.

Deltagelse ved fremvisning
Købsvurdering – ejendomsrapport med vurdering af ejendommen

Book nu

Prisforhandling

10% af opnået prisafslag

Gratis hvis der ikke opnås enighed med sælger! – minimumsbetaling kr. 5.000 inkl. moms ved enighed med afslag under kr. 50.000 og max 35.000,- inkl. moms (afslag over kr. 350.000 afregnes ikke)

For dig der ønsker sikkerhed for, at du køber den rigtige bolig til den rigtige pris. Vi forhandler prisen med sælgers ejendomsmægler og sikrer den absolut bedste pris.

Personligt møde – Gratis og uforpligtende
Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler

Book nu

Juridisk gennemgang

6.900 kr.

inkl. moms

Til dig der selv har valgt bolig, forhandlet prisen på denne på plads, og er klar til at underskrive en købsaftale med forbehold for vores godkendelse.

Personligt møde med gennemgang af købsaftale og dokumenter
Godkendelseskrivelse m. eventuelle indsigelser
Rådgivning omkring valg af ejerskifteforsikring
Gennemgang af skøde og refusionsopgørelse
Rådgivning om overdragelse af det nye hjem

Du sparer boligadvokaten

Book nu

Udarbejdelse af testamente

3.000 kr.

inkl. moms

Vi hjælper med udarbejdelse af et fyldestgørende testamente i forbindelse med boligkøb.

Book nu

Udarbejdelse af samejeoverenskomst

3.000 kr.

inkl. moms

Vi hjælper med udarbejdelse af et fyldestgørende samejeoverenskomst i forbindelse med boligkøb.

Book nu

Prisliste

Udarbejdelse af lejekontrakt
2.000 kr.
Deltagelse ved nøgleoverdragelse
2.000 kr.
Gennemgang med bygningskonstruktør
4.000 kr.
Prisen indeholder:
• Visuel gennemgang af boligen
• Gennemgang af tilstandsrapport
• Fri kørsel op til 20 km fra Aalborg.
• Boliger op til 200kvm
*For lejligheder, større huse og ejendomme afgives der en tilpasset pris.
Ansøgning ved Justitsministeriet / Application for The Ministry of Justice
2.500 kr.
Vedr. tilladelse til udlændinges erhvervelse af fast ejendom i DK / For approval of foreigner buying property in DK
Udarbejdelse af købsaftale ved privat handel
10.000 kr.
F. eks. familieoverdragelse

Alle priser er inkl. moms

Enkeltydelser


Købsmægler-pris og ydelser

Vi håber, at du har fundet den rigtige købsmægler-ydelse og købsmægler-pris. Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål:

Købsmæglerne er købers mægler – vi er DIN mægler. Vi er sat i verden for at hjælpe køber sikkert og trygt gennem bolighandlen ved at tilbyde vores hjælp i processen. Det gør vi blandt andet via ovenstående ydelser. Vi gør alt for, at du som køber ikke skal være i tvivl om noget – end ikke vores købsmægler-ydelser eller købsmægler-pris. Af samme grund vil vi hjertens gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål til stort som småt.

I følgende afsnit gennemgår og uddyber vi nogle af de fremtrædende ydelser, så du kan få et endnu større indblik i vores arbejde.

Digital købsanalyse – Gratis købsanalyse

Købsmæglerne giver altid en gratis, digital købsanalyse af din drømmebolig. Det betyder, at vi giver dig de bedste forudsætninger forud for boligkøbet. Med en gratis købsanalyse får du svaret på, hvad vi som professionelle mener, boligens udbudspris bør være – ud fra blandt andet salgsopstilling og tilstandsrapport.

Som køber har du måske købt bolig én eller to gange før. Det kan også være, at du er førstegangskøber. Derfor er det helt naturligt, at du ikke altid ved, hvordan du skal aflæse salgsopstillingen: Hvad skal du egentlig kigge efter? Det kan være svært at vurdere, om prisen på boligen er for høj, og om der er incitament for at forhandle noget af prisen.

Vores købsmægler-pris på købsanalysen lyder på: 0 kr. Vi tilbyder én gratis og uforpligtende købsanalyse, så du kan få vores professionelle vurdering. Du skal blot sende os salgsopstillingen, så tager vi et kig på boligen og ringer dig op inden for 24 timer. Her gennemgår vi salgsopstillingen og fortæller, hvad du skal være opmærksom på.

  • Hvorfor giver vi købsanalysen gratis?

Fordi vi mener, at det er en god service og en vigtig viden, som alle bør have ret til. Samtidig er det naturligvis også vores bevis på, at vi kan hjælpe – og hvor meget vi kan hjælpe dig med. Det kan være, at vi vurderer, at udbudsprisen er alt for høj. Dernæst kan du så vurdere, om vi skal hjælpe dig med at forhandle prisen ned.

Deltagelse i fremvisning

Fremvisning er en disciplin i sig selv, når det kommer til boligkøbet. Det udfordrende ved fremvisningen er, at det kan være svært at være kritisk. Du har af gode grunde sommerfugle i maven over at skulle se boligen. Under en fremvisning ser du sikkert masser af muligheder:

  • “Her skal din datters værelse være”
  • “Her skal sofaens stå”
  • “Her skal vi have lavet et nyt højbed”

Det er helt naturligt, men du er nødt til også at huske, at fremvisningen foregår med en professionel ejendomsmægler – sælgers ejendomsmægler. Det er derfor vigtigt at have de kritiske briller på, da sælgers ejendomsmægler kun tænker på at sælge.

Når det er sagt, er det de færreste, som både ved noget om køkkener, maling og tagkonstruktion. Ved at få Købsmæglerne med til fremvisningen kan vi se boligen med professionelle øjne, mens du kan nyde tankerne om dit kommende hjem. Det behøver ikke være til første fremvisning, men kan såmænd og være 2. eller 3. fremvisning. For en købsmægler-pris på 2.500 kr. deltager vi i fremvisningen, hvorefter vi sender en købsvurdering/rapport inden for 24 timer. Her synliggør vi alle forhold ved ejendommen, som du skal være opmærksom på. Book os her.

Prisforhandling

I boligkøbet er prisforhandlingen point-of-no-return. Her kulminerer boligkøbet, og du finder ud af, om du får drømmeboligen – og hvad du kan få den for. Det er oftest med stor ærefrygt, at købere går ind i prisforhandlingen, da det foregår med en professionel ejendomsmægler, som pr. lovgivning er sælgers mægler. Derfor tilbyder vi i Købsmæglerne vores hjælp, så du får forhandlet den rigtige pris på plads. På den måde skaber vi ligevægt ved forhandlingsbordet. I gennemsnit fik vi i 2022 forhandlet 196.766 kr. af boligprisen gennem de prisforhandlinger, vi deltog i.

Vi er din sikkerhed for at få boligen til den rigtige pris. Et ekstra bevis på, at vi udelukkende har købers interesse er, at vores købsmægler-pris afhænger af det prisafslag, vi kan skaffe. Vi kører med en købsmægler-pris på 10% af opnået prisafslag (max.. 35.000 kr.). Det er nærmere reglen end undtagelsen, at du sparer penge ved at bruge vores service. Book os til prisforhandling.

Juridisk gennemgang (i stedet for advokat til boligkøb)

Der er ikke et krav eller lovgivning omkring, at du skal bruge en advokat til boligkøb. Mange tror fejlagtigt, at de skal bruge en advokat til boligkøb, men det er ikke nødvendigvis tilfældet.

Købsmæglerne er dit professionelle alternativ til boligadvokaten. Vi tilbyder en tryghedspakke med:

  • Et personligt møde – hvor vi gennemgår købsaftale og dokumenter
  • Godkendelsesskrivelse med eventuelle indsigelser
  • Rådgivning om ejerskifteforsikring samt overdragelse af det nye hjem
  • Gennemgang af skøde såvel som refusionsopgørelse

Vi siger altså ikke, at du skal droppe en advokat til boligkøb. Vi siger bare, at vi alternativt også kan hjælpe dig med alt det juridiske: Se ydelse. På den måde giver vi også vores kunder mulighed for at få hjælp med hele processen, når det kommer til et boligkøb.

Ydelser til dit behov

Som du helt sikkert har set i overblikket, er der mange flere ydelser, som vi ikke har uddybet. Vi hjælper blandt andet også med udarbejdelse af testamente og udarbejdelse af samejeoverenskomst. Begge ydelser fås til en købsmægler-pris på: 3.000 kr. inkl. moms pr. dokument. Derudover kan du finde flere enkeltstående ydelser i prislisten ovenfor.

I Købsmæglerne hjælper vi gerne med enkeltstående ydelser. Vi håber dog også, at du har fået et indtryk af, at vi gerne hjælper dig i hele boligprocessen. Hvis du ikke lige ved, hvad du har brug for hjælp til, så book et møde med os. Det koster ingenting. Så tager vi en stille og rolig snak om, hvorvidt og hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvis du stadig er i tvivl om vores værdi i dit boligkøb, så tag endelig også et kig på, hvad vores tidligere kunder har sagt: Find anmeldelser.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på:

Købsmæglerne – Vi sikrer det bedste boligkøb