Prisforhandling

Vi forhandler prisen med sælgers ejendomsmægler og sikrer den absolut bedste pris via en professionel prisforhandling.

Vores priser

Prisforhandling

10% af opnået prisafslag

(max 30.000,- inkl. moms)

For dig der ønsker sikkerhed for, at du køber den rigtige bolig til den rigtige pris. Vi forhandler prisen med sælgers ejendomsmægler og sikrer den absolut bedste pris.

  • Personligt møde – Gratis og uforpligtende
  • Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler
Book nu
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Få hjælp til boligkøb

Har du brug for hjælp til boligkøb? Købsmæglerne guider dig gennem alt fra fremvisning til prisforhandling. At få hjælp til boligkøb dækker over mange forskellige områder. På denne side fremhæver vi ‘Prisforhandling’, som er en hel disciplin i sig selv.

  • Hvad er en prisforhandling?

Det ved du med stor sandsynlighed allerede. Ikke desto mindre tillader vi os at udpensle betydningen: En prisforhandling er tidspunktet i boligkøbet, hvor du sammen med ejendomsmægler skal forhandle købsprisen på din drømmebolig. Det er dog nemmere sagt end gjort. Ejendomsmægler er per definition sælgers mægler. Han eller hun kan snildt være sød og behagelig, men du må aldrig glemme, at ejendomsmægler sidder på modsatte side af forhandlingsbordet. Det er her, problemet opstår. Du sidder alene overfor en ejendomsmægler, der dagligt arbejder med at forhandle boliger.

  • Købsmæglerne vil skabe ligevægt

Ved at tilbyde vores hjælp til boligkøb får du en ligeværdig forhandling af drømmeboligen. Ligesom den typiske ejendomsmægler har vi i Købsmæglerne også mange års erfaring med prisforhandling. Derfor kender vi gamet indgående og ved, hvordan vi skal gribe forhandlingen an. Fordelene ved at få Købsmæglerne med på din side kan indsnævres til 3 væsentlige punkter:

  1. Vi kender indgående gamet
  2. Vi er ikke styret af vores følelser
  3. Vi sikrer den absolut bedste pris

Uddybning af de 3 punkter

1) Vi kender indgående gamet

I Købsmæglerne har vi samlet set over 30 års erfaring som ejendomsmæglere på den anden side af forhandlingsbordet. Med andre ord kender vi de metoder, som ejendomsmægleren benytter sig af. Vi ved modsat også, hvilke parametre omkring boligen, som ejendomsmægleren ikke kan modsige sig. Vi kan sammenligne med lignende boliger, som ejendomsmæglerfirmaet for nyligt har solgt til en lavere pris. Vi kan såmænd også bruge boligens liggetid på boligmarkedet som en væsentlig faktor til at skære lidt af prisen. Det er bare to mange punkter, som vi vil kigge ind i.

Vi ved nøjagtig, hvad der er vigtigt at fremhæve, og hvilke knapper vi kan trykke på. Det samme gør ejendomsmægler desværre, hvorfor det er en uligevægtig prisforhandling, hvis du selv skal forhandle prisen på plads.

2) Vi er ikke styret af vores følelser

At købe bolig er et stort valg, som sætter gang i hele følelsesregisteret. Det er eksempelvis helt naturligt, at du bliver meget begejstret, når du ser en bolig, du kan lide. Det er en naturlig reaktion. Mavefornemmelsen er noget af det vigtigste, når man køber bolig, og derfor er det kun godt, at du bliver begejstret. Til gengæld er det ofte i snakken med ejendomsmægler, at begejstringen kommer til syne, og det er knapt så godt. Når du får fremvist en bolig, er “gamet” allerede begyndt for ejendomsmægleren, der noterer sig alt om dig. Viser du stor interesse, så ved ejendomsmægler, at han eller hun ikke behøver sætte prisen synderligt meget ned, da du formentlig køber boligen under alle omstændigheder. Dine følelser bliver altså brugt imod dig i en prisforhandling.

Som købsmæglere er vi ikke styret af følelser. Vi er dit professionelle kort på hånden, som sikrer, at du ikke bliver snydt. På den måde kan du koncentrere dig om de positive sommerfuglene i maven. Så skal vi nok sørge for at forhandle den absolut bedste pris hjem på din drømmebolig.

3) Vi sikrer den absolut bedste pris

Det vigtigste punkt kommer til sidst og er resultatet af punkt 1 og 2. Det mest fordelagtige ved at lade Købsmæglerne hjælpe med prisforhandlingen er selvfølgelig, at vi skaffer den absolut bedste pris på din drømmebolig. Det er ikke bare noget, vi siger, det er også noget vi har bevist:

Købers egen prisforhandling:
Gns. afslag i kr. pr. sag = 48.198 kr.

Købsmæglernes prisforhandling:
Gns. afslag i kr. pr. sag = 112.025 kr.

Det er en stor difference, som er værd at tage med. Det er meget bedre at bruge pengene på at istandsætte eller dekorere din nye bolig.

Prisen

Vores betalingssum afhænger af, hvor gode vi har været til at hjælpe dig. Det betyder meget for os, at du skal spare penge på boligkøbet, når vi hjælper dig med en prisforhandling. Af samme grund kører vi ikke med et fast gebyr på hjælp til prisforhandling. I stedet lyder prisen på:

  • 10% af opnået prisafslag (Max 30.000,- inkl. moms)

Desto bedre vi gør det, desto bedre bliver vi betalt. Det synes vi, er en retfærdig og fair måde at taksere på. Det er også din sikkerhed for, at vi altid går helhjertet ind i forhandlingen.

Start med en gratis købsanalyse

Få en GRATIS købsanalyse her. Vi tilbyder altid en gratis købsanalyse til potentielle kunder.

  • Hvad er en gratis købsanalyse?

Når du finder en bolig, som du overvejer at byde på, kan du sende salgsopstillingen til os via vores formular. Så tager vi et professionelt kig på udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport. Inden for 24 timer vender vi telefonisk tilbage og giver dig et professionelt bud på, hvor meget boligen er værd – samt begrundelsen bag. Det kan være, at vi vurderer, at boligen koster 150.000,- for meget. Herefter kan du så frit vælge, om vi skal hjælpe med at skaffe et tilsvarende afslag. For os er en gratis kønsanalyse en reklame for vores service. For dig er det dyrebar viden, som kan ruste dig til at træffe de vigtige beslutninger.
Overvejer du at få hjælp med en prisforhandling, er det en oplagt mulighed for at se, hvor stort et afslag vi mener, du kan opnå. En gratis købsanalyse er relevant for alle, men det er især en stor hjælp for førstegangskøbere.

  • Vi kan hjælpe dig med hele processen

Købsmæglernes formål er at hjælpe dig med boligkøbet. Vi går derfor meget op i, at vi kan hjælpe dig med alt: Lige fra drømmen opstår – til overdragelse af det nye hjem. Du kan altid booke et gratis møde, hvor vi sammen kan finde ud af, hvad du har behov for.

Vi tilbyder en række services, som dækker alle behov:

De services inden for boligkøbet, som ikke kræver en købsmægler, kan vi også rådgive dig i. Du kan blandt andet tage et kig på vores side med gode råd.

Skal vi hjælpe med prisforhandlingen?

Prisforhandling er en kompleks størrelse, som kræver viden, kontrol og den rigtige handling – på det rigtige tidspunkt. Det er store krav til dig, som måske aldrig har stået i situationen før. Købsmæglerne er skabt for at hjælpe dig sikkert og trygt gennem processen. Vi sørger desuden for, at du får den absolut bedste pris på din drømmebolig. På denne side har vi samlet en guide til prisforhandling, hvis du vil have mere viden om den svære disciplin.

Gør som mange andre – lad os hjælpe med din prisforhandling:

Eller kontakt os direkte på:

Købsmæglerne – Vi sikrer det bedste boligkøb