Er du ved at købe rækkehus?

Få hjælp til køb af rækkehus. I Købsmæglerne har vi erfaring med alle boligtyper. Vi ved lige præcis, hvilke parametre du skal indtænke, inden du køber et nyt rækkehus. Vi tilbyder 100% tryghed i boligkøbet og muligheden for at få den absolut bedste pris på dit kommende rækkehus.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for hjælp? Start med en gratis købsanalyse. Du kan også give os et kald på: +45 32 12 22 00 eller booke et møde.

Gratis møde
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Købsmæglerne kan hjælpe dig med tryghed og store besparelser, når du skal købe et rækkehus. Vores service handler i bund og grund om at tilbyde vores viden og erfaring i forbindelse med købet. Vi sørger for, at du får købt dit rækkehus til den absolut bedste pris. Vi sørger også for alt det juridiske og hjælper dig med at vælge den rigtige ejerskifteforsikring etc. Med andre ord er vi din støtte lige fra, at du kigger på et rækkehus for første gang – til du har nøglerne i hånden. Nedenfor har vi samlet vores forskellige ydelser i en kronologisk rækkefølge:

  1. Gratis købsanalyse // Deltagelse i fremvisning
  2. Prisforhandling
  3. Juridisk gennemgang
  4. Udarbejdelse af samejeoverenskomst
  5. Udarbejdelse af testamente

Vi skriver kronologisk rækkefølge, fordi de fleste netop starter med at bestille en gratis købsanalyse af rækkehuset. Her får du vores analyse af, hvad rækkehuset bør koste – og hvorfor.

Flere bestiller os også til besigtigelse af et rækkehus (fremvisning). Vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter. Der er ingen tvivl om, at vores analyse af pris og muligheder bliver endnu mere nøjagtige, hvis vi selv har haft fat i dørhåndtaget.

Med den nye viden fra analysen har du bedre forudsætninger for at påbegynde næste step: Prisforhandlingen. Dette hjælper vi også gerne med, men du er bestemmer 100% selv, om du vil have vores hjælp i den videre proces.

Fra start til slut i hele processen

Hos Købsmæglerne kan vi også sagtens bestilles til enkeltydelser, hvis du eksempelvis blot skal bruge juridisk støtte – eller en benhård forhandler ved forhandlingsbordet. Når det er sagt, hjælper vi typisk fra start til slut i hele processen. De forskellige trin kan lyde af meget, men mange af vores kunder tjener sådan set penge på at have os med ombord. Det skyldes primært, at vi næsten altid får et større afslag i forhandlingen, end køber selv vil kunne forhandle sig til. Hvordan ved vi det? Det ved vi ud fra statistik. Det er opgjort, at køber – uden en købsmægler – får 48.198 kr. som gennemsnitligt afslag. Vi kan dokumentere, at vi i gennemsnit får 112.025 kr. i afslag. Men lyt endelig ikke kun til vores ord – tag i stedet et kig på vores kundeanmeldelser og vurder selv.

Vi er købers mægler

Købsmæglerne er udelukkende købers mægler. De fleste har mødt – eller kender – en ejendomsmægler. Hvis du allerede har været i gang med et par fremvisninger, har du også hilst på ejendomsmægleren, som fremviser ejendommen. Denne ejendomsmægler er sælgers mægler. Det er ikke et lystbetonet valg, men derimod fakta. Ejendomsmægleren er per definition sælgers mægler og har til opgave at få solgt boligen. Ejendomsmægleren kan være nok så flink, men husk altid, at personen betales for at få solgt boligen. Det betyder også, at du står alene mod to parter: sælger og sælgers mægler. Og det her, vi kommer ind i billedet. Vi er købers mægler. Vores eneste opgave er at hjælpe dig. Som købers mægler sørger vi for, at du har lige så mange kort på hånden som sælger. Vi kender gamet og ved lige præcis, hvad der er fakta, og hvad der er ren salgssnak.

Inden vi blev købers mægler, har vi (Købsmæglernes stiftere) nemlig været ejendomsmæglere i over 25 år sammenlagt. Vi har derfor masser erfaring med, hvordan man som ejendomsmægler får solgt rækkehuset ved at spille på alle de rigtige tangenter. I dag er vi glade for, at vi kan bruge selvsamme erfaring som købers mægler. Vi ved, hvad ejendomsmægleren tænker, og vi kan gennemskue de forskellige salgstricks.

Foruden 25 år som ejendomsmæglere, har vi i de seneste 5 år også hjulpet købere på den anden side af forhandlingsbordet. Vi har hjulpet over 1.000 købere med at komme i hus, og vi har som minimum stået i spidsen for mere end 700 prisforhandlinger som købers mægler.

For at gøre en lang historie er vi sat i verden for at skabe ligevægt. Vi sørger for, at der også er hjælp at hente for køber. Det, mener vi, er fair.

Køberrådgivning ved huskøb: En hjælpende hånd

Vi tilbyder ‘Køberrådgivning Huskøb’ og hjælper med alt fra køb af villa og rækkehus til køb af sommerhus, lejlighed eller andelsbolig.

Vores ‘Køberrådgivning huskøb’ er alt det, vi har nævnt i ovenstående. I ovenstående har vi dog primært fokuseret på at opridse de mange praktiske fordele ved at få hjælp i købsprocessen. En af de fordele, som står mellem linjerne, er, at vi går meget ud af den personlige service. Vores mål er at give dig en håndsrækning midt i kaosset, som ofte finder sted, når man køber bolig. Vi tilbyder dig ikke bare en hjælpende hånd – men en tryg hånd, der fører dig sikkert gennem hele processen. Vi lader dig sænke skuldrene, så du kan nyde det skønne ved at købe et nyt rækkehus. At købe rækkehus er en stor beslutning, som ofte kan drukne i bekymringer. Vi ønsker at skabe plads til sommerfuglene i maven og den spænding, der også ligger i det at købe nyt rækkehus. Det gør vi ved at skabe ro i processen. Med Købsmæglernes hjælpende hånd kan du vide dig sikker på …

… at du altid bliver mindet om deadlines.
… at du altid kan få svar på dine spørgsmål.
… at du aldrig bliver snydt.

Køberrådgivning-Huskøb skal være lige så trygt, som det skal være fordelagtigt på kistebunden. Det er vores holdning og hele idégrundlaget bag vores købsmæglerfirma.

Skal vi hjælpe dig?

Vil du have en hjælpende hånd, når du skal købe rækkehus? Vi står klar til at hjælpe:

Du er også altid velkommen til at kontakte os med store som små spørgsmål.

Købsmæglerne – Vi giver tryghed i huskøbet