Købsmæglerne

– Din betroede rådgiver. Hele vejen!

 • 100% købers mægler 
 • Professionelle rådgivere igennem mere end 35 år
 • Forhandler både pris og vilkår
  • Gennemsnitligt afslag på 196.766,- i 2022
Gratis mødeGratis købsanalyse
Førstegangskøber?

Hør mere om hvordan oplevelsen har været med at købe hus fra Martin og Maria, som har fået rådgivning fra Købsmælgerne hele vejen gennem processen.

+35 års erfaring til gavn for boligkøberen

35 års erfaring. Tusindvis af kontrakter. Endnu flere forhandlinger. Efter en halv menneskealder i branchen, er der ikke dét, vi ikke har set. Vi hos Købsmæglerne er veteraner, når det gælder salg af ejendomme, og vi tager både dedikation og ekspertise med til forhandlingsbordet, når vi skal hjælpe dig til din næste og bedste bolighandel.

Købsmæglerne består af os, Rasmus Andersen og Thomas Boe, der begge har været tilknyttet ejendomsmæglerhuse i adskillige år. Vi gjorde os hurtigt den observation, at mange købere har behov for en mægler på deres side – som et professionelt modstykke til ejendomsmægleren. Om det er som en guidende hånd, et vidende overblik eller en tolk, der kan forstå og sætte sig ind i alle processerne og papirerne, der er tilknyttet et boligkøb. Derfor opstod Købsmæglerne.

Som boligkøber, og muligvis førstegangskøber, kan det være svært at gennemskue ejendomsmæglerens salgstricks, og der er mange nye begreber og punkter at sætte sig ind i. Samtidig er et køb af en ny bolig et kæmpe skridt. Det er en følelsesmæssig proces, hvor der er mange drømme og forventninger involveret. Det er derfor, vi tilbyder vores rådgivning; fri for følelser, men med masser af viden for køber at trække på.

rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

 • Uddannet ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver
 • Samlet 12 års erfaring på sælgersiden som mægler i
  Hjørring, Løkken og Aalborg
 • 6 års erfaring som køberrådgiver
thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

 • Uddannet ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver
 • Samlet 15 års erfaring på sælgersiden som ejendomsmægler i Aalborg, Algren og omegn
 • 6 års erfaring som køberrådgiver

Det her siger vores tidligere kunder …

Købsmæglerne har eksisteret siden 2016 og hjulpet mange købere gennem deres første og seneste boligkøb på en tryg og behagelig måde. Men du behøver ikke kun tage vores ord for det. Læs her hvad vores tidligere kunder siger om os.

Hør udtalelser fra to af vores kundepar, som vi har hjulpet med at købe deres første bolig

Professionel rådgivning gennem alle livets store valg

Købsmæglerne er specialiserede indenfor køberrådgivning og ejendomshandel. Det er her, vi virkelig skinner. Vidste du f.eks., at vi i gennemsnit sikrer 152.000,- i afslag for de boligkøbere, som vi rådgiver?

Men udover at gennemdrøfte købsbetingelser og priser, så kan vi også hjælpe dig juridisk gennem andre af livets større skift og valg. Vi vil gøre, hvad der er muligt, for at du som køber får de bedste vilkår – uanset situationen.

 

Vi tilbyder derfor også: