Vores anmeldelser

Sidder du fast i boligkøbet?
Her kan du læse, hvordan vi har hjulpet andre

Skal vi også hjælpe dig? 

Bestil gratis møde
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Skal du have hjælp til køb af bolig?

Har du brug for hjælp til køb af bolig? Så ved du nu, hvordan vi har hjulpet andre i lignende situation. Vores kunder er meget forskellige, men ens for dem alle er, at de ikke vil snydes i boligkøbet. Købsmæglerne hjælper med at sikre den absolut bedste pris, og vi gør samtidig processen tryg og sikker.

Sådan kan du få hjælp til køb af bolig

Gratis købsanalyse

Vi tilbyder en gratis købsanalyse af udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport. På den måde får du en afgørende indsigt fra start – uden at det koster noget. Du får telefonisk svar inden for 24 timer. Her fortæller vi, hvad du skal være opmærksom på – og om prisen stemmer overens med tilstand, beliggenhed og efterspørgsel.

“I første omgang gav Thomas vejledning og forhandlede pris ifm. et hus, der i sidste ende gik til anden side (..) Efterfølgende fandt vi et andet hus, og vi rettede henvendelse til Thomas igen. Igen oplevede vi samme ro og kyndige vejledning. Der blev lavet en fin købsanalyse, og Thomas var efterfølgende i prisforhandling hen over 1,5 uge”. – Kundecitat

Deltagelse i fremvisning

Det er altid mere retvisende at bedømme boligens tilstand med egne øjne. Derfor tilbyder vi også at deltage i fremvisningen. Vi ved, hvad vi skal kigge efter. Vi kan også stille de rigtige, kritiske spørgsmål til ejendomsmægleren, så han eller hun ikke slipper afsted med tomme ord og garantier.

“I forbindelse med besigtigelse af huset har det især været rart at have “købers” mand med – også i den efterfølgende forhandlingsproces.” – Kundecitat

Prisforhandling

Prisforhandling er flagskibs-ydelsen i vores købsmægler-service. Det er her, du økonomisk kan mærke værdien af Købsmæglerne – som flere også fremhæver i vores anmeldelser. Vi vurderer først og fremmest, hvad du bør give for boligen. Herefter aftaler vi sammen med dig, hvilken pris vi skal gå efter. Herfra overtager vi hele dialogen med sælgers ejendomsmægler for at skabe et ligeværdigt forhandlingsbord. Vi kender gamet og kan gennemskue ejendomsmægleren. Derudover ved vi også, hvordan vi får sælger – og sælgers ejendomsmægler – til at give et større prisnedslag. Vores hjælp koster 10% af opnået afslag, hvorfor du altid kan være sikker på, at vi kæmper for det samme: den absolut bedste boligpris.

“Vi fik overblik og tryghed i processen, og Thomas forhandlede såmænd også 150.000,- af boligprisen – og betalte dermed sig selv hjem flere gange!” – Kundecitat

Juridisk gennemgang

Når I har forhandlet prisen på plads, starter der et større juridisk arbejde, som Købsmæglerne selvfølgelig også hjælper med.

– Gennemgang af købsaftalen sammen med dig.
– Godkendelsesskrivelse med eventuelle indsigelser.
– Valg af den rigtige ejerskifteforsikring.
– Skøde og refusionsopgørelse skal gennemgås.
– Rådgivning vedrørende nøgleoverdragelse.

Det er ofte disse emner, som en boligadvokat beskæftiger sig med, og det samme gør Købsmæglerne. Vi hjælper dig med alt det juridiske, så du kan nyde følelsen af at købe et nyt hjem. Et boligkøb skal overvejende være spændende, men man vil naturligvis ikke snydes. Det er mixet af begge dele, som Købsmæglerne sørger for med en juridisk gennemgang.

“Rasmus fra Købsmæglerne har leveret en service der er helt fænomenal. Han har være OBS på at alle papirer, dokumenter og tekster var PRÆCIS som de skulle være og at alt blev underskrevet til tiden. Han har været en helt enorm støtte for os og har givet hudløst ærlige anbefalinger, objektive vurderinger og professionelle råd, så vi kunne få den bedste proces igennem hele forløbet (..) Kan slet ikke anbefales nok, særligt til førstegangskøbere.” – Kundecitat

Udarbejdelse af samejeoverenskomst

Vi dvæler lige lidt længere ved det juridiske. Når boligkøbet er en realitet, anbefaler vi alle ugifte samlevende at udarbejde en samejeoverenskomst. En samejeoverenskomst er et juridisk dokument, der indeholder alle detaljer i ejerskabet af boligen.

  • Hvor mange penge involverer samejet?
  • Ejer I en lige så stor andel?
  • Hvad sker der med boligen, hvis I går fra hinanden (bryder samejet)?
  • Har en af parterne betalt mere i købet end den anden?

De fleste er skråsikre på hinanden, når de køber bolig. Sådan skal det også være. Men skulle der pludselig ske noget mellem jer som samlevende, er det et langt og sejt træk at få styr på jeres fælles bolig. Det imødekommes, hvis I har nedskrevet juridiske detaljer og regler for samejet: en samejeoverenskomst.

For 3.000,- hjælper vi jer med udarbejdelse af en fyldestgørende samejeoverenskomst i forbindelse med jeres boligkøb. Derefter skal I – forhåbentlig – aldrig tænke over lignende igen.

Udarbejdelse af testamente

Købsmæglerne hjælper jer også med at tegne et fyldestgørende testamente. Testamentet sørger for, at I har forsikret hinanden i tilfælde af et dødsfald. Testamentet svarer eksempelvis på:

  • Arveregler ved førstafdøde
  • Arveregler ved længstlevende
  • Arveregler ved samtidig dødsfald
  • Arveregler for ægteskab

Igen er der tale om en lille investering, der kan have stor værdi.

Tryghedspakken

Som du også kan læse i vores anmeldelser, er det langt størstedelen, som vi hjælper i hele købsprocessen: fra boliginteresse til boligkøb og nøgleoverdragelse.

– Interesse
– Forhandling
– Overdragelse

Værdien ligger I at skabe tryghed. Vi sørger for at skabe struktur i processen og tager ansvaret for, at du altid bliver mindet om næste step. Intet falder ned mellem to stole, og du får ovenikøbet en bedre boligpris. For mange er vores kunder er vores servicepris lille i forhold til den store tryghed og besparelse:

“Det kan virkelig betale sig at benytte Købsmæglerne, man får hjælp i hele processen ved huskøb. Du får Købsmæglernes erfaring ved vurdering omkring køb og salg, juridisk bistand, beliggenhedsvurdering. Endvidere kan de forhandle prisnedslag, som i sidste ende kan give dig en økonomisk gevinst. Derfor kan jeg varmt anbefale Købsmæglerne. Det giver stor tryghed.”Kundecitat

Start med et opkald

Hos Købsmæglerne lever vi af at gøre langhårede processer nemmere at navigere i. Derfor skal vi heller ikke gøre vores egen serviceproces sværere end som så. Vi anbefaler derfor, at bare giver os et kald eller sender os en mail. Det koster ikke noget, og vi kan med garanti svare på dine spørgsmål.

Tak til alle jer, der har brugt tid på at bedømme vores service. Vi bliver utrolig glade, når vi læser jeres anmeldelser.

Købsmæglerne – Vi sikrer det absolut bedste boligkøb