Vores anmeldelser

Sidder du fast i boligkøb?

Se hvad vores kunder siger om os

På basis af 92 bedømmelser.
Louise Oxholm
Louise Oxholm
31. Marts, 2021.
anbefaler
Vi kan og vil bestemt anbefale, at tage kontakt til købsmæglerne, hvis I skal købe hus. Det har været uundværligt for os og bestemt alle pengene værd. Vi følte os trygge hele vejen igennem. Thomas har gjort et meget grundigt arbejde, været god til at inddrage os i hele processen og gjort alt helt forståeligt for os. Vi benyttede os både af gennemgang af salgsopstilling, prisforhandling og juridisk rådgivning. Vi ville ikke være foruden dette.
Jesper Lund
Jesper Lund
13. Januar, 2021.
anbefaler
Vi brugte Købsmæglerne da vi købte vores ejerlejlighed i Aalborg. Hjælpen fra Thomas Boe har været uvurderlig. Thomas hjalp med alt fra start til slut i processen, og sørgede for at alle detaljerne var i orden. Kan absolut anbefale Thomas og Købsmæglerne! Masser af ros herfra! 👏🏼
Darja Andrejevna Poleshuk
Darja Andrejevna Poleshuk
13. November, 2020.
anbefaler
brugte Købsmæglerne under købet af vores første hus - og har været fantastisk glad for både rådgivningen og arbejdet Rasmus fra Købsmæglerne leverede. Vi fik både en super sparring, når vi kiggede nærmere på ejendommene vi var interesseret i (hvilket vi brugte 2-3 år på), i samtalen med sælgers mægler (Rasmus fik også sælger forhandlet ned i pris på det hus vi til sidst valgte at købe) og vi fik en fantastisk god hjælp under processen med hele handlen - inklusivt i forhold til forsikringer og div. papirarbejde frem og tilbage. Rasmus var yderst professionel, rigtig god til at lytte til vores ønsker og behov (samt give sin ærlige og professionelle mening på en respektfuld måde), havde fuldt styr på “teknikken” (herunder sørgede han for, at sælgers mægler ikke skubbede opgaver over på os, han selv skulle stå for) og processen. Vi følte os i trygge hænder og synes absolut den hjælp vi fik fuldt ud var pengene værd. Købsmæglerne i Aalborg kan klart anbefales! Alt det bedste til Rasmus og virksomheden her fra.
Maria José Thingholm Thorup
Maria José Thingholm Thorup
20. Oktober, 2020.
anbefaler
Vi kan varmt anbefale Købsmæglerne. Thomas har hjulpet os med den juridiske og praktiske del, da vi skulle købe vores drømmehus. Det har virkelig været en god oplevelse og vi følte os trygge. Han fremstår professionel, grundig og tager sig god tid til at gennemgå de vigtigste punkter i købsaftalen sammen med os og ejerskifteforsikringer. Professional og grundig rådgivning har været guld værd 😀
Karen Rosenberg
Karen Rosenberg
8. Oktober, 2020.
anbefaler
Vi har netop købt et hus. Købsmæglerne hjalp os med alt ved købsaftalen, uddybende forklaring om ejerskifteforsikring samt husforsikring. De var meget profesionelle, men forklarede og gennemgik alt med “jordnært” sprog og havde alt kontakten til ejendomsmægleren. De var nemme at komme i kontakt med, behjælpelige med alt og meget imødekommende! Alt i alt en kanon god opstart på huskøbet, samt kun et lille dyk i pengepungen. Vi vil klart gøre brug af købsmæglerne ved næste køb af bolig. Købsmæglerne har vores bedste anbefalinger.
Mikkel Haslund Henriksen
Mikkel Haslund Henriksen
23. September, 2020.
anbefaler
Vi brugte Thomas ved Købsmæglerne i forbindelse med vores første huskøb. Lige fra start har der været en særdeles god og professionel dialog. I forbindelse med besigtigelse af huset har det især været rart at have "købers" mand med - også i den efterfølgende forhandlingsproces. Vi vil klart anbefale alle (særligt 1. gangskøbere) at bruge en eller anden form for købsmægler - vi kan klart anbefale købsmæglerne Mette & Mikkel
Kathrine Madsen
Kathrine Madsen
25. August, 2020.
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale at benytte Købsmæglerne! Rasmus var en stor hjælp for os som førstegangskøbere. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis det en dag bliver aktuelt 🙂
Linette Christensen
Linette Christensen
6. Juli, 2020.
anbefaler
God og saglig rådgivning 👍🏻
Linette Schardelmann Laursen
Linette Schardelmann Laursen
25. Maj, 2020.
anbefaler
Vi er så glade for at have valgt Thomas og Rasmus til, at hjælpe os med at finde vores nye drømmehus. De har været meget professionelle igennem hele forløbet. Vi kan meget kraftigt anbefale dem (især for førstegangskøbere som os selv). Deres hjælp og erfaring har været uundværlig for os. TUSIND TAK KØBSMÆGLERNE! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nikolai Sacher
Nikolai Sacher
18. Maj, 2020.
anbefaler
Jeg anbefaler 100% Købsmæglerne. Jeg fik anbefalet Købsmæglerne fra min ven og var villig til at betale gode penge for rådgivning på baggrund af: Stærke i forhandlingsstrategi, neutrale og objektive samt frigjorte fra følelser for huset, uvildighed giver mig gode kort på hånden i dialog med bank/ejendomsmægler/sælger etc. Desværre nåede vi aldrig at sætte Købsmæglerne igang, da salget pludseligt udviklede sig hurtigt. Såfremt jeg i fremtiden skal handle ejendom, så vi jeg anbefale og selv bruge Købsmæglerne.
På basis af 18 bedømmelser.
Thomas Juhl
Thomas Juhl
19. December, 2020.
Købsmæglerne gjorde et hurtigt køb til en meget tryg oplevelse. Vi havde først udset os en villa, som vi fik Købsmæglerne til at regne igennem. Vi troede derefter at Købsmæglerne skulle hjælpe os med at få et prisnedslag, men det viste sig at der til villaen var flere interesserede (og flere bud), og derfor endte vi med ikke at få det store afslag, men Købsmæglerne fik hurtigt og professionelt lukket aftalen med 'salgsmægler'. Derudover fik vi juridisk gennemgang og rådgivning af købet - vel at mærke rådgivning af folk der vidste noget om ejendomme.
Rasmus Greve
Rasmus Greve
6. April, 2020.
Købsmæglerne er den bedste investering man som førstegangskøber kan gøre sig. Man står som menig mand, som køber, overfor en uddannet og erfaren mægler, der vil sælge dig et hus. Med Købsmæglerne ved din side er HELE processen blevet udlignet, ikke bare kontakten med sælger. Rasmus fra Købsmæglerne har leveret en service der er helt fænomenal. Han har være OBS på at alle papirer, dokumenter og tekster var PRÆCIS som de skulle være og at alt blev underskrevet til tiden. Han har været en helt enorm støtte for os og har givet hudløst ærlige anbefalinger, objektive vurderinger og professionelle råd, så vi kunne få den bedste process igennem hele forløbet. Vi fik den 'store' pakke, hvor Købsmæglerne var ansvarlige for forhandlingerne, og det er uden tvivl de bedste penge der er blevet lagt i hele denne process. Kan slet ikke anbefales nok, særligt til førstegangskøbere. Helt igennem en fantastisk oplevelse og et STORT tak herfra.
Casper Bach Munkholm
Casper Bach Munkholm
13. Marts, 2020.
Kanon behandling af velengageret personale med megen lokal kendskab..
Martin Holm Pedersen
Martin Holm Pedersen
18. Marts, 2019.
Fantastisk service fra Rasmus fra Købsmæglerne. De kan virkeligt deres kram og har hjulpet os med alt fra at kigge på huset, prisvurdering og prisforhandling. Den direkte årsag til at vi har turde at kaste os ud i huskøb. Mega nice..
Nicolai Thøgersen
Nicolai Thøgersen
5. Maj, 2018.
De får min varmeste anbefalinger herfra. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg vil bruge dem, når jeg skal købe hus.
Steven Hansen
Steven Hansen
5. Maj, 2018.
Rigtig god og kompetent rådgivning. Vi fik sikret at der ikke var fejl i papirerne i forbindelse med bolighandel. Vi købte en rådgivningspakke til 4900 kr. og købsmægler Thomas sparede os for ca. 5000 kr og en opvaskemaskine. Så det var godt givet ud. De varmeste anbefalinger herfra.
Søren Henriksen
Søren Henriksen
22. Marts, 2018.
Uundværlig hjælp til huskøb. Stor anbefaling herfra!

Skal vi også hjælpe dig? 

Bestil gratis møde
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk