Er du i færd med et huskøb?

Få en professionel sparringspartner til dit huskøb og 100% tryghed. Vi har tilsammen over 30 års erfaring som ejendomsmæglere. I dag hjælper vi dig – fra den anden side af forhandlingsbordet.

Vi udarbejder gerne en gratis købsanalyse så du kan se, hvor meget vi mener, at din drømmebolig bør koste.

Vi kan også blot tage en snak om dine behov.

Gratis møde

Er du førstegangskøber? På denne side beskriver vi, hvad du bør gøre.

rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Køberrådgivning ved huskøb

‘Køberrådgivning Huskøb’ er en service til dig, der er ved at købe villa. ‘Køberrådgivning Huskøb’ betyder – som sætningen eftergiver – at vi tilbyder rådgivning i forbindelse med købsprocessen. Køberrådgivning dækker over flere services, der skal sikre, at du får tryghed og får forhandlet den bedste pris hjem, når du køber bolig. Vi tilbyder følgende ydelser enkeltvis eller som en samlet tryghedspakke:

Services til huskøb

At købe hus er nemmere sagt end gjort. Det er en langhåret proces, som indeholder flere forskellige discipliner. Det skal selvsagt være skønt og dejligt at købe et hus, da det oftest er en realisering af drømme og håb for fremtiden. Købsmæglerne er skabt for at sikre, at du (eller I) kan holde fast i den drømmende tilgang – uden at blive skræmt af de store beslutninger. For lad os være ærlige, et huskøb indeholder nogle store beslutninger med mange spørgsmål til følge:

 • Hvad bør vi give for boligen?
 • Hvordan får vi den rigtige pris?
 • Hvad betyder ejerudgifterne og tilstandsrapporten?
 • Kan vi stole på det, ejendomsmægler fortæller?
 • Hvor meget kan vi låne for i banken?
 • Hvad skal der ske, når vi har sagt ja til et hus?
 • Får jeg brug for en boligadvokat?
 • Er vi ordentligt forsikret?

… vi kunne blive ved.

Der er mange spørgsmål forbundet med et huskøb, hvilket er helt naturligt – specielt hvis det er første gang, at du står over for et huskøb. Det mest væsentlige at huske er, at ejendomsmægler er sælgers mægler. Han eller hun kan være nok så sød og rar, men husk på, at mægleren per definition er sælgers mægler. Købsmæglerne er det modsatte. Vi er din mægler. Med professionel ‘Køberrådgivning Huskøb’ sørger vi for ligevægt i boligkøbet.

Hvordan gør vi det? I efterfølgende afsnit fortæller vi lidt om de ydelser, der sikrer dig et trygt og professionelt huskøb.

Hjælp til huskøb: Det første du skal vide

Hos Købsmæglerne tilbyder vi overordnet hjælp til huskøb. De fleste har brug for hjælp til huskøb, så snart de overvejer at købe hus. Et af de første spørgsmål som opstår, lyder ofte: Hvad kan vi købe for? Omend vi ikke vil agere bank, kan vi godt rådgive lidt herom:

En tommelfingerregel er, at du kan gange husstandens indkomst før skat med 4 (gældsfaktor). Hvis din samlever tjener 30.000 kr. om måneden, og du tjener 27.000 kr. om måneden vil regnestykket eksempelvis lyde:

 • 30.000 kr. + 27.000 kr. = 57.000 kr. (indkomst pr. måned)
 • 57.000 kr. x 12 måneder = 684.000 kr. (indkomst pr. år)
 • 684.000 kr. x 4 (typisk gældsfaktor) = 2.736.000 kr.

Husk, at denne hjælp til huskøb kun er vejledende, og vi anbefaler altid, at du går I banken, når du overvejer at købe en villa.

Gratis Køberrådgivning Huskøb: Gratis Købsanalyse

Nu ved du cirka, hvad du kan købe for. Lad os så antage, at du finder et hus til 2.600.000 kr. Hvad gør du så? Du bestiller en gratis købsanalyse af Købsmæglerne. Så gennemgår vi salgsopstilling, tilstandsrapport og boligmarkedet i området. Inden for 24 timer giver vi dig en vurdering af huset: Er prisen for dyr? Hvilken afslag mener vi, du kan få? Er der noget, du skal være særlig opmærksom på i tilstandsrapporten eller salgsopstillingen? Vores købsanalyse er 100% en gratis hjælp til huskøb, som altid vil give dig et bedre udgangspunkt i den videre proces.

Hjælp til prisforhandling

Når du har fået vores vurdering af huset, kan du frit vurdere, om vi skal hjælpe dig med prisforhandlingen. I købsanalysen har vi svaret på, hvad vi som udgangspunkt mener, du kan få af afslag på huset. Her slynger vi ikke bare urealistiske bud ud til højre og venstre. Derimod er vores vurdering af afslaget noget, som vi vurderer, at vi i en prisforhandling kan opnå. I gennemsnit forhandler vi et afslag på ca. 200.000 kr. pr. kunde, hvorimod købere (uden købsmæglere) i gennemsnit selv opnår et afslag på ca. 80.000 kr. Differencen ville selvfølgelig ikke være meget værd, hvis vi selv tog et servicegebyr, der svarer til differencen. Det gør vi naturligvis ikke. Vores pris er blot 10% af afslaget dog er vores forhandling altid gratis, hvis vi ikke kan opnå enighed med sælger om en handel. Desto bedre vi forhandler for dig, desto bedre betalt bliver vi selv; det kalder vi en win-win-situation.

Prisen er på plads – hvad så nu?

Når prisen er på plads, skal købsaftalen underskrives af både køber og sælger. Det skal du ikke være så nervøs for, da vi selvfølgelig har sikres os, at det er en betinget underskrift. Det betyder, at købers (din) underskrift er betinget af din boligadvokats gennemgang og dit pengeinstituts godkendelse. Bankens godkendelse har du formentlig allerede fået verbalt godkendt, da du adspurgte, hvad I kunne låne for.

Du behøver ikke en decideret boligadvokat, men kan som mange andre blot bruge Købsmæglerne til den juridiske gennemgang. Her går vi hele købsaftalen igennem sammen med dig og tager samtidig en snak om valg af ejerskifteforsikring. Derudover sørger vi for, at der er styr på alt det juridiske, som er forbundet med købsaftalen. På den måde kan du bibeholde den samme konsulent gennem hele boligkøbet, hvilket mange finder en stor tryghed i.

hjælp til huskøbUdarbejdelse af testamente og samejeoverenskomst

Når alt er underskrevet, og de 6 dages fortrydelsesret er gået, kan du sænke skuldrene helt. Huset er dit – stort tillykke. Herimellem har du tid til at få styr på de sidste – men vigtige dele – inden overtagelsen. Hvis du ikke allerede har et snakket banklån med din bank, er det et godt tidspunkt at booke et bankmøde, men det har banken helt sikkert allerede informeret dig omkring. Derudover er der nogle sikkerhedsforanstaltninger, som du skal tage højde for:

 • Ejerskifteforsikringen skal tegnes (Købsmæglerne rådgiver)
 • Du skal have styr på boligforsikring og gennemgå alle dine andre forsikringer.
 • Vi anbefaler derudover udarbejdelse af testamente
 • Vi anbefaler også udarbejdelse af en samejeoverenskomst, hvis I ikke er gift

De sidste to punkter kan vi også hjælpe med. Derefter står vi klar til at rådgive dig, den dag, du overtager nøglen til huset.

Vælger du hele tryghedspakken i ‘Køberrådgivning Huskøb’, kan du få Købsmæglerne med fra start til slut. Vi sørger for, at du aldrig misser en deadline eller aldrig er i tvivl om noget. Vi giver tryghed. Læs eventuelt vores anmeldelser, hvis du vil høre andres oplevelse med Købsmæglerne.

Skal vi hjælpe dig?

Vi håber, at du nu ved, at der er hjælp at hente, når du skal til at købe hus.

Se alle priser og ydelser, der er forbundet med ‘Køberrådgivning Huskøb

Vil du hellere høre om vores tryghedspakke fra et menneske? Så ring til os på +45 32 12 22 00 eller book et gratis møde her.

Købsmæglerne – Vi sikrer det bedste boligkøb