Digital købsanalyse (uden fremvisning)

Er du usikker på pris eller andet i dit boligkøb?

Vores priser

Digital købsanalyse (uden fremvisning)

– God til førstegangskøbere

0 kr.

GRATIS

Er du usikker på pris eller andet i dit boligkøb?

  • Gennemgang af udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport
  • Telefonisk svar indenfor 24 timer
Book nu
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Gratis købsanalyse

I Købsmæglerne tilbyder vi en gratis købsanalyse af din drømmebolig. Hvorfor gør vi så det? Fordi vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger, inden du træffer den afgørende beslutning. Vi lægger dog ikke skjul på, at det også er en måde, hvorpå vi kan vise dig, den værdi vi kan tilbyde. I en gratis købsanalyse fortæller vi blandt andet, hvad vi mener, din drømmebolig bør koste – og begrundelsen bag. Derefter kan du overveje, om vi skal hjælpe dig med at skaffe prisen, som vi har fremlagt. Vi kræver på ingen måde, at du skal gøre brug af vores andre services, når du har fået din gratis købsanalyse. For os handler det blot om at vise dig, at vi på din side i bolighandlen.

Hvad indeholder en gratis købsanalyse?

  • Vi gennemgår udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport
  • Vi giver dig et telefonisk svar inden for 24 timer

Book en gratis købsanalyse her

Når du har fundet en spændende bolig, som du ønsker at gå videre med, så handler det ofte om at reagere relativt hurtigt. Det ved vi om nogen i Købsmæglerne. Derfor går vi også meget op i, at vores gratis købsanalyse er en service, som skal leveres hurtigt, så du kan komme videre. Overvejer du en gratis købsanalyse? Processen er som følger:

1) DIG

– Du har set en salgsopstilling på en bolig, som du overvejer at købe.
– Du indtaster dine oplysninger og boligens adresse (HER).

2.1) Købsmæglerne

Vi gennemgår salgsopstillingen og kigger på:
– Udbudspris
– Beliggenhed og område
– Størrelse på boligen og grunden
– Boligens alder og slitage
– Boligens muligheder og begrænsninger
– Liggetid (til salg)
– Ejendomsdata
– Forbrugsafhængige udgifter
– Forhold af væsentlig betydning
Og ALT andet, vi kan se i salgsopstillingen (eller ikke kan se)

2.2) Købsmæglerne

Vi gennemgår naturligvis også tilstandsrapporten, såfremt denne er lavet. Tilstandsrapporten får et punkt for sig selv, da den kan have stor betydning for vores vurdering.

3) Købsmæglerne og dig

Vi giver dig et kald inden for 24 timer. Her fortæller vi, hvad vi mener, du bør give for boligen i forhold til udbudsprisen. Vi fortæller dig, hvordan vi er kommet frem til vores købsanalyse og hvilke særlige forhold, du skal være opmærksomme på.

4) DIG

Nu har du de bedste forudsætninger til den videre proces. Du kan frit vælge, om du helt selv vil fortsætte alene med bolighandlen herefter, eller om vi skal hjælpe. Beslutningen er din egen. Én ting er sikkert. Du er meget bedre rustet efter en gratis købsanalyse.

Godt tilbud til førstegangskøbere

Tilbuddet om en gratis købsanalyse er værd at tage med som førstegangskøbere. Det er de færreste førstegangskøbere, som med is i maven springer ud i deres første boligkøb. Når det er første gang, du skal købe bolig – eller potentielt købe bolig – så vil der altid opstå en masse spørgsmål. Husk, at det er helt naturligt ikke at vide alt om noget, du aldrig har prøvet før.

Med en gratis købsanalyse er du fra start sikker på, hvad boligen reelt er værd og hvilke forhold, der er vigtige at undersøge nærmere. Vurderingen giver dig bedre kort på hånden og mere tryghed, inden du går videre med boligkøbet.

Din første gang – er ejendomsmæglerens hverdag

Der er ingen, der forventer, at du har en masse viden på området. Det er helt naturligt som førstegangskøbere, men det er også en gave til ejendomsmægler. Mens det er din første gang, er det bare en almindelig hverdag for ejendomsmægler. Ejendomsmægleren ved, hvad der gør dig tryg på godt og ondt. Selvfølgelig giver ejendomsmæglere helt sikkert inspiration, som er nyttig for førstegangskøbere. Du skal dog altid have in mente, at ejendomsmæglerens førsteprioritet er at få solgt boligen. Derfor ved ejendomsmægler også, hvad der er godt at sige til førstegangskøbere. Med Købsmæglernes gratis købsanalyse får du bedre kort på hånden.

Din nye viden kan eksempelvis være:

– Du ved, at prisen er en smule for høj, omend ejendomsmægler muligvis siger noget andet.
– Du ved, at tilstandsrapporten indeholder nogle kiritske forhold, som du kan påpege.
– Du ved, at kvadratmeterprisen ikke harmonerer med andre boliger i området.

Den viden er gylden for førstegangskøbere. Af gode grunde har førstegangskøbere ikke altid viden om eksempelvis skadernes omfang. Derfor vil man per automatik tage ejendomsmæglerens ord for gode vare. Med en vurdering fra Købsmæglerne kan du vide dig sikker på, at der ikke er noget, som går hen i uvished. Alt vi kan se i dokumenterne, bliver grundigt analyseret og oversat til et sprog, som du forstår.

Endnu engang vil vi slå fast, at du ikke har noget at miste ved at få en gratis købsanalyse. Til gengæld har du alt at vinde.

Efter en købsanalyse

Når du har fået vores købsanalyse, er det dig, der styrer efterfølgende proces. Du kender nu vores vurdering af boligen. Alligevel kan der være langt fra vores prisvurdering til at skaffe samme pris i en prisforhandling. Derfor tilbyder vi også vores hjælp under selve prisforhandlingen.

I Købsmæglerne er vi ikke styret af vores følelser. Samtidig kender vi gamet ved forhandlingsbordet og ved lige præcis, hvordan vi skal håndtere situationen, så du får den absolut bedste pris på boligen. Om du vil have vores service, er op til dig, men vi ville aldrig give dig en gratis købsanalyse uden at tilbyde at hjælpe dig i prisforhandlingen. Netop derfor kan du også vide dig sikker på, at vores prisvurdering af boligen indeholder et tal, som vi er overbevist om, at vi kan skaffe.

I Købsmæglerne står vi klar til at hjælpe dig sikkert fra A-Z i processen, og du kan finde et overblik over alle vores ydelser her:

Hvorfor vil vi gerne hjælpe køber?

Det korte svar er, at vi ønsker skabe ligevægt mellem sælgers forudsætninger og købers forudsætninger. Det lange svar omhandler, at vi selv har mere end 30 års erfaring fra den anden side af forhandlingsbordet. Her oplevede vi, hvordan sælgers ejendomsmægler har taget monopol på forhandlingsbordet. Vi så derfor et hul i markedet. Vi mente, at der manglede nogen, som kunne varetage købers interesse, hvorfor vi skabte Købsmæglerne. Her har vi brugt al den erfaring, vi fik fra den anden side af bordet. Vi har derudover også allerede skrabet flere års erfaring sammen som købsmæglere. Læs nogle af vores anmeldelser, hvis du vil vide, hvad vores kunder siger om vores service.

Vi tilbyder en gratis købsanalyse for at bevise, at vi er på købers side – din side. Vi vil gøre det trygt for dig, inden du tager store beslutninger. Det er den mantra, vi lever efter i Købsmæglerne, hvorfor vores gratis købsanalyse har stor berettigelse.

Vil du have en gratis købsanalyse?

Har du spørgsmål? Så sig endelig til. Kontakt os på følgende måder:

Tlf.: +45 32 12 22 00
Mail: info@koebsmaeglerne.dk

Købsmæglerne – Vi sikrer det bedste boligkøb