Rådgivning ved andelsboligkøb – Få hjælp til køb af andelsbolig

En køberrådgiver giver 100% tryghed i dit boligkøb. Som din købsmægler og køberrådgiver står vi klar til at rådgive dig om alt, du skal vide, når du er ved at købe andelsbolig.

Købsmæglerne hjælper med alt fra prisforhandling til juridisk gennemgang, når du har fundet din andelsbolig.

Er du stadig i overvejelsesfasen? Så start endelig med en Gratis Købsanalyse, så du kan se, hvor meget vi mener, din andelsbolig bør koste. Du er også mere end velkommen til at booke et uforpligtende møde.

Gratis møde
rasmus andersen

Rasmus Andersen

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 156
Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

thomas boe

Thomas Boe

Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

Tlf. 31 900 155
Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

Få hjælp til køb af andelsbolig

Står du overfor et køb af en andelsbolig? Så kan vi hjælpe dig med alt det, du skal holde styr på. Vores service bygger på, at vi kan sikre dig det absolut bedste køb af andelsbolig.

– Den absolut bedste pris
– Den absolut bedste købsaftale – ud fra dine ønsker
– Den absolut bedste forsikring – ud fra din situation
– Den absolut bedste overtagelse af boligen
– Den absolut bedste købsproces

Den absolut største tryghed og sikkerhed ved køb af andelsbolig. Vi tilbyder, at du får en køberrådgiver med på DIT hold, så du altid har overblik og sikkerhed, når du skal træffe de store beslutninger. Helt konkret kan vi som køberrådgiver (Købsmæglere) hjælpe dig med følgende:

Trin for trin sørger vi for, at du får præcis dét, du håber på. Vi hjælper mange med at forhandle et stort afslag hjem, men alligevel nævner de fleste, at trygheden er den største værdi. Det hele hænger heldigvis sammen.

Vi kan skrive nok så meget, men husk altid, at du er mere end velkommen til at give os et kald på: 32 12 22 00. Så kan vi stille og roligt forklare hvordan vi kan hjælpe som køberrådgiver.

Køberrådgivning andelsbolig – Hvorfor er det vigtigt at have en køberrådgiver?

Det er vigtigt fordi der ellers er stor uligevægt i købsprocessen. Uden en hjælpende hånd står du alene mod både sælger, sælgers ejendomsmægler, forsikringsselskabet og meget mere. Hos Købsmæglerne synes vi, det er en unfair fordeling, der tilgodeser sælger. Det ved vi, fordi vi selv har været i et ejendomsmæglerfirma og oplevet uligevægten:

“Vi oplevede, at køberne var overladt alt for meget til sig selv i en af livets allerstørste beslutninger”
(Thomas | Indehaver og køberrådgiver)

“Vi havde henholdsvis 15 og 17 års erfaring med bolighandler, hvorfor vi besluttede os for at bruge vores knowhow til at hjælpe køberne, der stod alene”
(Rasmus | Indehaver og køberrådgiver)

I mere end 5 år har vi nu været købsmæglere og mærket, at vi kan gøre en stor forskel. Læs vores anmeldelser her. Selvom ejendomsmægleren kan være sød, rar og ordentlig, så må du aldrig glemme, at han eller hun er sælgers mægler pr. definition. Modsat tilbyder vi en køberrådgiver, der 100% er din mægler. Vi sørger for, at der er ligevægt ved køb af andelsbolig.

For os at se, så er det den mest fair løsning for dig som køber, og vi kan hjælpe dig til at gennemskue markedet. Dels ved at vi kender markedet godt, gennem vores mange års erfaring, og dels at vi ikke er følelsesmæssigt involveret i købet på samme måde som de fleste købere er. Her er der tit en masse drømme og ideer, som går forud for selve boligkøbet. Disse drømme og ideer kan en ejendomsmægler være hurtig til at spotte, og derefter tale ind i – og på den måde få solgt jer noget, som måske ikke lever op til alt det som I havde drømt om. 

Vores køberrådgivning-pris følger dine behov, og de resultater vi sammen skaber. Vores køberrådgivningspris afhænger i første omgang af hvad du har behov for.

Købsanalyse

Hvis du vil have kigget en salgsopstilling, tilstandsrapport og lignende igennem, så lyder vores køberrådgivningspris på 0 kr. Det skyldes, at købsanalysen er vores måde at vise, at vi både vil og kan hjælpe dig. En gratis købsanalyse er også en nem og uforpligtende måde at starte hos en køberrådgiver. Du skal bare ringe til os – eller sende os salgsopstillingen, så giver vi dig en analyse af boligen inden for 24 timer.
– Bestil en gratis købsanalyse af andelsboligen

Prisforhandling

Hos Købsmæglerne hjælper vi også mange kunder med prisforhandling. Fordelen ved at bruge os til prisforhandling af andelsboligen er, at vi kender gamet. Vi ved, hvilke knapper ejendomsmægleren forsøger at trykke på for at få salget igennem. Modsat ved vi også, hvilket knapper vi kan trykke på for at sænke prisen til det, vi mener, andelsboligen bør koste.

Denne service ville ikke give meget mening, hvis vi så selv tog hele afslaget i servicegebyr. Sådan er det heldigvis ikke. Nej, vores pris hedder 10% af opnået afslag. Jo mere vi forhandler af prisen, jo bedre bliver vi betalt. Det mener vi, er en fair model. I gennemsnit opnår vi et afslag på 112.000 kr. for vores kunder. Uden en køberrådgiver får køber i gennemsnit et afslag på under 50.000 kr. Det hele afhænger selvfølgelig af boligtype, boligmarkedet og den eksisterende boligpris. Alt dette ved du allerede, inden vi går i gang. Efter en gratis købsanalyse fortæller vi, hvor meget vi mener, du bør give for andelsboligen. Derfor ved du også allerede her, hvad vi vurderer, vi kan forhandle boligen ned i.

Får vi skåret 90.000 kr. af prisen, koster vores service 9.000 kr. I det regnestykke er din samlet gevinst stadig 41.000 kr., hvis vi antager, at du selv kan skaffe en pris på de 50.000 kr. (gennemsnit).

Juridisk gennemgang

Når du køber bolig, er det efterhånden en selvfølge, at du gør brug for en juridisk rådgiver. Det skyldes, at købsaftalen skal kigges igennem for fejl og mangler, inden du skriver under. Det er din sikkerhed for, at du ikke bliver snydt juridisk. Hos Købsmæglerne hjælper vi med juridisk gennemgang. Vi ved lige præcis, hvilke områder vi skal være opmærksomme på, inden købsaftalen godkendes. I denne service hjælper vi også med valg af ejerskifteforsikring.

Vores juridiske gennemgang koster 5.900 kr., hvilket ligger i den lave ende set i forhold til udbuddet af boligadvokater.

OBS: Du sparer naturligvis boligadvokaten væk, når du får juridisk gennemgang af Købsmæglerne.

Flere ydelser

De tre nævnte ydelser er rammen, der sikrer, at du får et godt, trygt og sikkert boligkøb – til den rette pris. Derudover hjælper vi selvfølgelig også med andre gængse behov, som afhænger af din situation og dine ønsker:

Få rådgivning til køb af andelsbolig

Når du begiver dig ud på rejsen for at købe en andelsbolig, er det afgørende at have den rette partner ved din side, der kan hjælpe dig med rådgivning i forbindelse med køb af andelsbolig. Med Købsmæglerne får du netop den ekspertise og det indblik, som du har brug for, så dit næste boligkøb bliver en succes. Vi tilbyder professionel rådgivning under køb af andelsbolig. På den måde kan du både gå ind i handlen med ro i maven og overblik over dine muligheder.

Andelsboligmarkedet kan til tider virke som en uoverskuelig labyrint. Med forskellige andelsforeninger og økonomiske og juridiske forhold kan det være svært at finde hoved og hale i processen. Derfor giver det rigtig god mening at alliere sig med en stærk spiller. Købsmæglerne står til rådighed som din guide. Vi kender markedet og kan hjælpe dig med at undgå faldgruber, så du trygt kan træffe de rette beslutninger.

Vi står klar til at hjælpe dig med køb af andelsbolig

Ingen boligkøbere er ens, og derfor tilbyder vi altid skræddersyet rådgivning i forbindelse med køb af andelsbolig, der matcher netop dine behov. Uanset om du er førstegangskøber eller mere erfaren, sikrer Købsmæglerne, at du får kompetent rådgivning under køb af andelsbolig, så du ikke står alene.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og det bedst mulige resultat under rådgivningsprocessen. Vi er mere end bare din sparringspartner; vi er også din betroede rådgiver i en af livets største beslutninger, og vi er med dig hele vejen. Med en verden af erfaring og en dyb passion for det, vi laver, er vi her for at sikre, at dit køb af andelsbolig foregår under kyndig vejledning. Vi kan hjælpe dig med at gøre drømmen om din perfekte andelsbolig til virkelighed.

Få hjælp til køb af andels-bolig

Vi håber, at du nu ved, at Købsmæglerne kan hjælpe dig med købet af en andelsbolig.

Det er en stor beslutning at købe andelsbolig. En beslutning som kan have betydning for resten af dit liv. Det er ikke noget, man skal tage let på, da det kan resultere i overpriser eller uforudsete fejl og skader i boligen. Anderledes er købet af en andelsbolig også noget, der skal føles rart i maven. Som din købsmægler og køberrådgiver sørger vi for, at det bliver rart, trygt og fordelagtigt at købe andelsbolig.

Har du spørgsmål? Eller er du klar til at få hjælp? Så tag endelig kontakt:

Købsmæglerne – Vi tilbyder tryghed i købet af en andels-bolig