Gratis møde

Usikker på, om du har brug for vores hjælp? 

Udfyld felterne nedenfor, så tager vi en snak om dine behov

  Dine oplysninger bruges til at udsende anden markedsføring i henhold til vores 

  privatlivspolitik.

  rasmus andersen

  Rasmus Andersen

  Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

  Tlf. 31 900 156
  Mail: rasmus@koebsmaeglerne.dk

  thomas boe

  Thomas Boe

  Indehaver, køberrådgiver og ejendomsmægler

  Tlf. 31 900 155
  Mail: thomas@koebsmaeglerne.dk

  Boligrådgivning i forbindelse med boligkøb

  Købsmæglerne tilbyder boligrådgivning til dig, der er ved at købe bolig. Det vil sige, at vi ene og alene beskæftiger os med boligrådgivning til køber. Er du ved at købe bolig – eller ved at overveje at købe bolig? Så kan vi hjælpe dig med alt fra prisforhandling med ejendomsmægler til de efterfølgende juridiske discipliner.

  Vores services dækker over følgende:

  Vi ved godt, at de enkelte områder ikke er selvforklarende. Af samme grund har vi som en del af vores boligrådgivning oprettet muligheden: Gratis Møde. Det vil sige, at du kan booke et uddybende møde med Købsmæglerne. Her kan vi fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på i boligkøbet – og hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig i boligkøbet.

  Kom i gang

  Har du fundet en interessant bolig?
  Har du allerede en specifik bolig, som du – eller I – overvejer? Så send den til os inden mødet. Vi tager i så fald et kig på udbudspris, salgsopstilling og tilstandsrapport. Til mødet kan vi bruge vores analyse af tilsendte salgsopstilling som udgangspunktet for vores snak. Vi kan her fortælle dig – eller jer – om, hvorvidt boligens værdi stemmer overens med tilstanden osv. Vi dykker også typisk ned i lokalområdet og fortæller lidt om områdets boligmarked.

  Har du ikke fundet en bolig endnu?
  Vi kræver vi ikke, at du skal have en konkret bolig på beddingen, når du booker et møde. Mødet er forbeholdt alle, der gerne vil vide, hvordan man får et trygt boligkøb og sparer penge undervejs. Vores mål med mødet er at vise dig potentialet i vores boligrådgivning og prisforhandling.

  Tryghed og prisnedslag

  Det er nærmere reglen end undtagelsen, at vores kunder nævner TRYGHED og PRISNEDSLAG som de to vigtigste parametre i vores service (Læs seneste anmeldelser).

  Tryghed

  Tryghed er ikke nemt at bevidne om på skrift. Derfor mener vi, at det kan være givende med et møde, hvor du kan lære os at kende. Ønsker du ikke vores hjælp efterfølgende, så er vi lige så gode venner bagefter. Og vi kan garantere dig for, at du under alle omstændigheder får viden til mødet, som vil gavne dig i resten af boligkøbet.

  Vi forsøger også at vise tillid og tryghed ved at tilbyde en gratis købsanalyse, inden du bestiller os til boligrådgivning og eventuelt prisforhandling. Med købsanalysen kan du få en smagsprøve på den værdi og tryghed, vi skaber i boligkøbet.

  Prisnedslag

  Vores hjælp til prisnedslag er til gengæld lidt lettere at bevidne om på skrift. Det skyldes, at tallene taler for sig selv.

  Købers egen prisforhandling

  Det gennemsnitlige afslag kr. pr. sag: 82.433 kr.

  Købsmæglernes prisforhandling

  Det gennemsnitlige afslag i kr. pr. sag: 185.833 kr.

  I gennemsnit skaffer vi boligkøberne en positiv difference på 84.817 danske kroner. Når der er tale om et gennemsnit betyder det naturligvis, at det ikke altid forholder sig sådan. Nogle gange får vi et forhandlet et prisnedslag på 200.000 kr., mens vi andre gange får et fremskaffet et prisnedslag på 20.000 kr.

  Vores pris for at hjælpe hedder 10 % af opnået afslag. På den måde bliver vi også selv betalt alt efter, hvor godt vi har klaret opgaven. I ovenstående gennemsnit vil det dermed sige, at vi bliver betalt 18.583 kr. (10 % af 185.833 kr.). Det vil dog også sige, at det samlede prisnedslag – inkl. vores gebyr – stadig hedder 167.250 kr. Tager vi differencen ind i ligningen svarer det til, at vores kunder i gennemsnit sparer 84.817 kr. ved at vælge Købsmæglerne til at hjælpe med prisforhandlingen.

  De sparede penge kan bruges på meget andet, når man er ved at købe ny bolig. I stedet for at give dem til sælger, er det langt sjovere at give dem til din egen boligdrøm. Det kan være, du drømmer om et nyt køkken, et nyt spisebord eller et nyt gulv. Tryg boligrådgivning og et stort prisnedslag er den værdi, du vil kunne mærke ved at inddrage os i boligkøbet.

  – Flere spørger: “Hvorfor kan I få en så meget bedre pris?”

  Det korte svar er, at vi qua erfaring kender til de faktorer, der kan presse prisen ned. Det lidt mere uddybende svar lyder på, at vi (Thomas og Rasmus, Indehavere) har 25 års erfaring som ejendomsmæglere på den anden side af forhandlingsbordet. De seneste 5 år har vi dertil også erfaring fra over 1.000 sager på købers side af forhandlingsbordet.

  • Vi kender gamet indgående
  • Vi kan gennemskue ejendomsmæglerens tricks
  • Vi ved, hvad boligen er værdi – og hvorfor
  • Vi bruger argumenter, som ejendomsmægleren ikke kan benægte
  • Vi har helt styr på, hvordan vi overtager taktstokken i prisforhandlingen

  Skal du selv prisforhandle, er det måske 1. eller 2. gang, du står i situationen. For os er det nr. 1.000 eller 2.000 gang, vi står i situationen. Vores erfaring kommer dig til gode.

  Book et gratis møde

  Vi vil slutte teksten, som vi startede: Book et gratis møde eller giv os et kald. Det er den nemmeste måde at lære os og vores services at kende.

  Er du førstegangskøber?

  Hvis du er førstegangskøber, så husk altid på, at der hver dag er mange, som står i samme situation som dig. Og langt størstedelen har de samme spørgsmål som dig. Derfor har vi også samlet denne side med gode råd til dig, der er ved at købe bolig. Det er en klassisk FAQ, der fungerer som en online boligrådgivning.

  Tak, fordi du læste med. God fornøjelse med boligkøbet.

  Købsmæglerne – Vi sikrer det absolut bedste boligkøb